Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

Wereld / Nieuws

Het Roer Om organiseert in diverse plaatsen in Nederland de emigratiecafes. Voor ¤ 12,50 maak je kennis met anderre toekomstige emigranten en beantwoord een specialist van Het Roer Om vragen. Raak geïnformeerd en geïnspireerd met een bezoek aan het Emigratiecafé.

Emigratiecafé voor kennis maken en delen met toekomstige emigranten

(QWP Maarssen Thu, 28 Feb 2008 11:25:00 GMT) - Vragenvuur Specialisten van Het Roer Om beantwoorden in een live Vragenvuur jouw vragen over specifieke onderwerpen. Bovendien behandelen ze de belangrijkste valkuilen op hun vakgebied met voorbeelden uit de praktijk. Uiteraard is de specialist ook na het vragenvuur nog beschikbaar om verder in te gaan op jouw specifieke situatie. Kennis maken en delen In een sfeervolle ambiance, onder het genot van een drankje en hapje, maak je gemakkelijk kennis met andere toekomstige emigranten. Met hen deel je het enthousiasme voor het land en wissel je kennis en ervaringen uit. In alle cafés is bovendien gelegenheid voor maximaal 2 toekomstige emigranten om een korte spreekbeurt te houden over hun plannen, ervaringen, aanpak of problemen. Aanmelding Toegang tot een emigratiecafé kost ¤12,550 p.p. (vanaf 18 jaar) ongeacht of je wel of niet aanwezig bent bij het Vragenvuur. Dit is inclusief een welkomstdrankje, hapjes en 2 consumptiebonnen. Ben je gericht op zoek naar contacten, vermeld dit dan in je aanmelding. We helpen je graag om de juiste persoon te vinden!

Meer informatie over Concalor
Het Roer Om is dé Informatie- en inspiratiebron over Emigreren. Het Roer Om informeert en inspireert (toekomstige) emigranten door middel van: - Informatieve landenwebsites - maandelijkse nieuwsbrieven - activiteiten als voorlichtingsbijeenkomsten, emigratiecafes, -reizen, - workshops etc. - persoonlijke coaching



Ingezonden persbericht