Project Gemeente Westland

Wateringen en De Lier
Inloopavonden over verkeersplannen Wateringen en De Lier Publicatiedatum: 28-02-2008

De gemeente Westland organiseert binnenkort inloopavonden voor de verkeersplannen Wateringen en De Lier. Voor alle kernen van Westland zal een verkeersplan worden opgesteld als uitwerking van het beleid op hoofdlijnen zoals vastgelegd in het Westlands Verkeer- en Vervoerplan 2006.

Het doel van deze avonden is het vergaren van informatie over de verkeerssituatie in Wateringen en De Lier om daarmee een verkeersplan op te stellen. De gemeente vraagt inwoners, bedrijven en instellingen om met verkeersproblemen te komen en suggesties te doen voor oplossingen.
Gemeenteambtenaren zullen uitleg geven bij diverse tekeningen en plattegronden met gegevens over het verkeer in de kern. Voor het opstellen van de verkeerplannen wordt de gemeente ondersteund door verkeerskundestudenten van de Internationale Hogeschool Breda (NHTV). Zij zullen ook aanwezig zijn op de inloopavonden.

Wateringen
Woensdag 12 maart 2008 van 19.30 tot 21.30 uur is er in het in het gemeentekantoor Wateringen (Dorpskade 1) een inloopavond voor het verkeersplan Wateringen. Op deze avond zal alleen Wateringen worden besproken. Het verkeersplan Kwintsheul staat voor 2009 op de agenda.

De Lier
Woensdag 26 maart 2008 van 19.30 tot 21.30 uur is er in het gemeentekantoor De Lier (Hoofdstraat) een inloopavond voor het verkeersplan De Lier.

Aanmelden
Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen er op de inloopavonden komen. Aanmelden kan per e-mail: whofstede@gemeentewestland.nl o.v.v. inloopavond Wateringen of inloopavond De Lier of telefonisch 0174-672404.