Ingezonden persbericht


Persbericht: 28 februari 2008

Eerste release Fabchannel/Universal deal: Jimmy Eat World concert nu online Paradiso show Amerikaanse top 10 band wereldwijd en gratis te bekijken

Amsterdam - 28 februari 2008 - Fabchannel.com, de Nr 1. online concert zender, heeft vandaag het concert dat de populaire Amerikaanse punk-popband JIMMY EAT WORLD onlangs gaf in Paradiso online gezet op www.fabchannel.com/jimmy_eat_world. De exclusieve concertopname is het directe gevolg van de overeenkomst die Fabchannel deze week sloot met Universal Music.

De show, waarin de Amerikaanse top10 band zowel hits als 'The Middle' en 'Sweetness' en nieuwe nummers van de laatste cd 'Chase This Light' speelden, is nu gratis en in zijn geheel te zien. Maar liefst 8 camera's werden ingezet om het concert te registreren. Fabchannel biedt fans ook nu weer de mogelijkheid om de opnamen op eigen sites en profielen te plaatsen via haar unieke videowidget: de Fabplayer.

Door de overeenkomst met Universal Music krijgen fans wereldwijd de mogelijkheid om live concerten van internationale en nationale Universal Music artiesten, opgenomen in Paradiso en andere Fabchannel gerelateerde zalen, te bekijken. Fabchannel neemt van zowel gevestigde als up-and-coming Universal Music artiesten live shows op in beeld en geluid. Deze worden in topkwaliteit video-streams gratis beschikbaar gesteld op www.fabchannel.com. Daarnaast distribueert Universal Music de concerten als video en audio downloads via diverse digitale en mobile kanalen.


Plaats de hele opname van het Jimmy Eat World concert bij je artikel met de volgende html embed code:



Ingezonden persbericht