Onderzoek naar mishandeling door scooterrijder

Heerde, 28-02-2008 o De politie onderzoekt een mishandeling die plaats vond op maandag 18 februari omstreeks 16:00 uur op de Dorpsstraat in Heerde. Een nog onbekende scooterrijder raakte slaags met een 71-jarige voetganger. De voetganger raakte hierbij gewond aan zijn gezicht. De politie is een onderzoek gestart en zoekt speciaal een mevrouw die werd aangereden en getuigen.

De 71-man liep samen met zijn vrouw op het trottoir van de Dorpsstraat in Heerde, aan de zijde van het gemeentehuis. Vanaf de Bonenburgerlaan kwam een scooter over het trottoir aanrijden. De scooterrijder raakte ter hoogte van de bakkerij een nog onbekende wandelende dame en reed daarna door in de richting van het echtpaar.

De 71-jarige man steekt hierop zijn arm omhoog en raakte de scooterbestuurder. De scooterrijder stapt af, waarna een woordenwisseling ontstond en enkele klappen vielen. De man raakte licht gewond en zijn bril werd vernield. De scooterrijder vertrok daarna richting Van Meurspark. Het signalement van deze bestuurder is: een jongeman, droeg een zwarte helm, een donkere jas, en vermoedelijk een spijkerbroek. De scooter is zwart van kleur. De politie wil graag in contact komen met de vrouw die werd aangereden en met getuigen die iets hebben gezien of informatie hebben. Zij kunnen zich melden via 0900 8844.