Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ede, donderdag 28 februari 2008

Hoe viert men vakantie in eigen land?

Vanaf 28 februari kunnen bezoekers van www.footzy.nl laten weten hoe zij vakantie vieren in Nederland. Geven ze hun auto een grote controlebeurt voor ze op vakantie gaan? Zal samen de tent opzetten, de gemoederen in de relaties verhitten? Sturen ze bij aankomst op de vakantiebestemming een sms naar de thuisblijvers of zijn ze allang blij dat ze even rust hebben? Naast deze vragen, kunnen de bezoekers ook tips achterlaten over de mooiste plekjes, routes of regio's in eigen land.

De laatste jaren is een stijging te zien van het aantal vakanties dat men in Nederland heeft doorgebracht. Een goede ontwikkeling die gestimuleerd mag worden. Iedereen wordt opgeroepen om te laten weten hoe leuk vakantie in eigen land is!

Deelnemers beantwoorden slechts 3 vragen en maken hiermee iedere 2 weken kans op mooie prijzen zoals een portable DVD set, Ipod, waardebonnen voor vakanties of een navigatieset. De actie op start op 28 februari en loopt tot 19 juni. De vragen wisselen om de dag en bezoekers mogen steeds opnieuw meespelen om hun winkans te vergroten! De leukste suggesties, resultaten en ideeën worden op www.footzy.nl gepubliceerd.

----------
Noot voor de redactie,