Gemeente Etten-Leur

Commissievergaderingen op 3, 4 en 5 maart

Commissievergadering Financiën op 3 maart

De voorzitter van de commissie Financiën maakt bekend dat op maandag 3 maart aanstaande 's avonds om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de goedkeuring van de begroting 2008 van de stichting LeerSaam Openbaar Onderwijs Etten-Leur

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van de financiële verordening gemeente Etten-Leur.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het voteren van een krediet voor grondaankopen in het gebied Hoge Haansberg en in de Groene Schakel.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van het programma van eisen voor de aanbesteding van de accountantscontrole.

* Ter Informatie: de bestuurlijke samenvatting van Deloitte

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u uiterlijk 3 maart 2008 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 25 februari 2008 worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Financiën > 2008 > 3 maart


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Commissievergadering Openbaar Gebied op 4 maart

De voorzitter van de commissie Openbaar Gebied maakt bekend dat er op dinsdag 4 maart om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van de groenbeleidsnota.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van de nota "Parkeren in Beweging".

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u uiterlijk 4 maart 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten via tel.nr. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 25 februari 2008 worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Openbaar Gebied > 2008 > 4 maart


* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Commissievergadering Maatschappelijke Zorg op 5 maart

De voorzitter van de commissie Maatschappelijke Zorg maakt bekend dat op woensdag 5 maart aanstaande 's avonds om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van de beleidsnota WMO.

* Ter informatie: de nota minimabeleid.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u uiterlijk 5 maart 2008 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda kan door alle belangstellenden vanaf maandag 25 februari worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Maatschappelijke Zorg > Alle vergaderingen in 2008 > 5 maart


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *