Deelgemeente Charlois Rotterdam

Raadstafel op 3 maart

Op maandagavond 3 maart organiseert de deelraad Charlois weer een Raadstafel. De raadsleden praten dan onder meer over de vorderingen rond de Stadswinkel en over gebiedsgericht werken in Rotterdam.


1 Opening, mededelingen en inleiding op de raadstafel door de dagvoorzitter van de raadstafel


2 Stadswinkel Charlois

Presentatie door de heer J. Sekeris, sectorhoofd Middelen, over de realisatie van een stadswinkel in Charlois.


3 Vragen

Iedere fractie krijgt de mogelijkheid vragen te stellen aan de heer J. Sekeris. Tevens zal de heer D. Lockhorst, voorzitter van het dagelijks bestuur, aanschuiven voor het beantwoorden van eventuele politieke vragen. Daarnaast kunnen fracties een eerste mening geven over de gepresenteerde plannen en te maken keuzes.

PAUZE


4 Gebiedsgericht werken in Rotterdam

Presentatie door de heer R. van Loenen, programmanager gebiedsgericht werken, over de invoering van gebiedsgericht werken in de gemeente Rotterdam. Wat de stedelijke kaders zijn voor de deelgemeenten is een van de onderwerpen die in deze presentatie aan de orde komt.


5 Gebiedsgericht werken in Charlois

Presentatie door de heer J. van de Poel, deelgemeentesecretaris, over de invoering van gebiedsgericht werken in de deelgemeente Charlois. Wat zijn de ideeën van het dagelijks bestuur? Wat zijn de consequenties voor de ambtelijke organisatie maar vooral de bewoners van de deelgemeente?


6 Gebiedsgericht werken in Pendrecht

De heer D. de Bruijn, gebiedsmanager Pendrecht, geeft een reactie op en visie n.a.v. de voorgaande presentaties.


7 Vragen

Iedere fractie krijgt de mogelijkheid om vragen te stellen aan de heer R. van Loenen, J. van de Poel en D. de Bruijn. Tevens zal ook hier de heer D. Lockhorst aanschuiven voor het beantwoorden van eventuele politieke vragen.


8 Sluiting

De raadstafel is vanaf 19.30 uur in de Waalhavenzaal in het kantoor van de deelgemeente, Boerhaavestraat 11. U bent bij de raadstafel van harte welkom.

De stukken die bij deze vergadering horen kunt u vinden via deze website, via het menu politiek bestuursinformatie. [s?deelgemeenten .Openbaar_60327.Deelgemeenten_60666.Deelgemeente Charloi_350015.Actueel_350016.Nieuws_350022.type nieuwsberichten_2167799.Raadstafel op 3 maar_2186733]
---

Deelgemeente Charlois, 26-02-2008