Gemeente Zoetermeer

Opening fototentoonstelling Xiamen

Maandag 3 maart bezoekt een hoge delegatie van tien officials uit de Chinese stad Xiamen Zoetermeer onder leiding van de de vice-burgemeester van Xiamen de heer Zhan Cangzhou. Burgemeester Jan Waaijer en de vice-burgemeester uit Xiamen openen op die dag in het Centrum voor Kunst en Cultuur aan de Delfste Wallen om 14.00 uur officieel de fototentoonstelling over de stad Xiamen. U bent van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen.

Genieten

Onder het genot van een glaasje champagne kun je tijdens de opening genieten van de mooie foto's die een fraai beeld geven van de stad Xiamen. Heeft u geen tijd om maandag naar de opening te komen? De tentoonstelling is tot en met 17 maart te zien.

Citylink

Al enige jaren heeft de gemeente Zoetermeer een vriendschappelijke band met Xiamen in de vorm van diverse uitwisselingen op economisch - en cultureel gebied. De viering van het Chinese nieuwjaar en het duizendjarig bestaan van Zoetermeer waren redenen om de delegatie uit Xiamen in Zoetermeer uit te nodigen. De delegatie zal onder andere een aantal in voorbereiding zijnde uitwisselingsopties bespreken op het gebied van cultuur, sport en onderwijs.