Bve Raad



Zinvolle stages:
Uitwerking actieplan 'Tien punten voor goed mbo

Als uitwerking van het actieplan 'Tien punten voor goed mbo' is nu ook 'Zinvolle stages' verschenen. 'Zinvolle stages' brengt de doelstellingen in beeld die in het actieplan zijn geformuleerd voor dit onderwerp. Het middelbaar beroepsonderwijs laat als sector zien waar het voor staat en welke kwaliteit leerlingen, bedrijven en ouders van stages in het mbo mogen verwachten: heldere communicatie, een duidelijke aanspreekpunt, goede begeleiding, samenwerking met het bedrijfsleven en duidelijke afspraken.

Cover Zinvolle stages Tien punten voor goed mbo In 'Tien punten voor goed mbo' heeft de mbo-sector zich gecommitteerd aan systematische kwaliteitsverbetering en alle zeventig mbo-instellingen zetten zich in om de tien punten zo snel mogelijk te realiseren. De MBO Raad heeft 'Tien punten voor goed mbo' in 2007 overhandigd aan staatssecretaris Van Bijsterveldt (OCW) en de voorzitter van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (voorzitter JOB).

'Zinvolle stages' is een uitgave van de MBO Raad. De uitgave is mede tot stand gekomen in samenwerking met de aan de MBO Raad verbonden regiegroep onderwijskwaliteit. Deze groep bestuurders van mbo-instellingen werkt op bestuurlijk niveau aan het verhogen van de onderwijskwaliteit.

Downloaden en bestellen
Download 'Zinvolle stages'

Via www.mboraad.nl/publicaties kunt u extra exemplaren van 'Zinvolle stages' bestellen. Ook kunt u via deze site exemplaren bestellen van 'Tien punten voor goed mbo.

Meer informatie
www.mboraad.nl/tien.goedmbo
www.mboraad.nl/stage
Beroepsonderwijs komt met actieplan: 'Tien punten voor goed mbo'