Getuigen mishandeling gezocht

Terborg, 03-03-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 43-jarige inwoner van Terborg. Dit gebeurde op woensdag 27 februari omstreeks 00.30 uur bij diens woning aan de Hoofdstraat.

In de nacht van dinsdag op woensdag (27 februari) werd bij de woning van de man aan de Hoofdstraat in Terborg aangebeld. Voor de deur stonden twee jongens. Op het moment dat de man de deur opende, probeerden de twee de woning binnen te dringen. De man wilde dit verhinderen, maar kreeg een vuistslag in zijn gezicht en raakte daarbij licht gewond. De man wist de jongens weg te duwen en de deur te sluiten. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan. Hij kent de jongens niet en heeft geen conflict. De politie is een onderzoek gestart.

Uit onderzoek is gebleken dat rond het tijdstip van de mishandeling drie of vier jeugdigen op hun fiets in de buurt van de woning aan de Hoofdstraat hebben gefietst, ook heeft er een witte auto geparkeerd gestaan in de buurt van de woning. De politie verzoekt deze jeugdigen en de bestuurder van de witte auto om contact op te nemen via telefoonnummer 0900 8844.