Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Eerste ledenpanelbijeenkomst geslaagd

RECRON organiseert in 2008 acht ledenpanelbijeenkomsten om te peilen wat de mening van de leden is over hun vereniging. Woensdag 27 februari kwamen veertien RECRON-leden bij elkaar in een sfeervolle vergaderzaal met uitzicht op het water bij Watersportcentrum Cnossen Leekstermeer (Roden). De eerste ledenpanelbijeenkomst voor de regio Noord was een succes â er kwamen vele bruikbare tips uit.

Joep Thönissen (directeur) en Dick Dijkstra (cluster- en regiomanager) overlegden met de leden over het functioneren van RECRON. De duidelijk betrokken leden gaven aan wat er goed gaat, waar ze kansen zien, wat er beter kan en wat op korte termijn veranderd moet worden. Uit het gesprek blijkt vooral dat RECRON veel zichtbaarder mag opereren: de leden vinden wàt hun brancheorganisatie doet goed, maar vinden dat de organisatie nog flink kan scoren op het punt 'be good and tell it'. Ze krijgen graag meer inzicht in de lobby-processen, alle projecten die RECRON draagt en horen graag meer over de diensten en producten die de vereniging kan bieden. In een boeiende dialoog bleek dat RECRON lang niet altijd voldoende 'reclame' maakt.

RECRON verzamelt alle tips, gebruikt ze om haar beleid en activiteiten op af te stemmen en koppelt als alle ledenpanelbijeenkomsten zijn geweest terug wat er dankzij deze overleggen allemaal verbeterd is. Leden vinden een document met de conclusies van deze ledenpanelbijeenkomst in een notendop terug in de ledenportal.

03 maart 2008
Eerste ledenpanelbijeenkomst geslaagd
26 februari 2008
Wijzigingen ontwerpbesluiten rookvrije horeca
22 februari 2008
Kick-off Gastvrij Nederland
20 februari 2008
Nulmeting administratieve lasten