Vereniging FME-CWM

FME College

Uw mensen verdienen het!

Kan de samenwerking binnen uw directie of MT beter? Wilt u uw middenkader op een hoger plan brengen? Hoe organiseert u innovatie binnen uw onderneming? Wilt u een van uw mensen laten opleiden tot preventiemedewerker? Uw medewerkers bepalen in belangrijke mate de resultaten van uw bedrijf. Zij moeten hun kennis en vaardigheden constant ontwikkelen om optimaal te blijven functioneren, in het belang van uw onderneming. FME College verzorgt opleidingen en helpt u een plan te maken om het opleidingsniveau van uw medewerkers te verhogen. Uw mensen verdienen het!

Voor een optimaal bedrijfsresultaat
FME College kent de bedrijfstak als geen ander. Onze trainers zijn erop gericht de kennis en kunde van FME om te zetten in kennis en vaardigheden bij de leden. Bij al onze activiteiten of het nu gaat om cursussen, trainingen, workshops of seminars staat het verhogen van de prestaties van de onderneming centraal. Want optimaal presterende mensen zijn essentieel voor een optimaal bedrijfsresultaat. En FME College heeft geen commercieel oogmerk.

Opleiding in uw bedrijf
Wij komen naar u toe om incompany-trainingen of workshops op maat te geven. U kunt daarbij denken aan trainingen Leiderschap, Teamtrainingen, Trainingen competentiemanagement en Coaching. Daarnaast biedt FME College trainingen en workshops met open inschrijving.

Uitgebreid cursusaanbod
Het aanbod open inschrijvingen van FME College is toegespitst op de activiteiten van de diverse afdelingen van de FME Adviesgroep. Wij geven u hier een kleine selectie.

FME Business Consult:
Seminar bestemd voor directies over het implementeren van de consequenties van wet- en regelgeving rond ecodesign Training voor het middenkader om de grondprincipes van lean working ook in praktijk onder de knie te krijgen

FME Internationaal Ondernemen:
Workshop Zoeken naar en omgaan met distributeurs in het buitenland
Training Sales Channel Management, waarbij u leert hoe u meer rendement uit internationale verkopen kunt halen

FME Advocaten:
Workshop Juridische aspecten bij verkoop en levering van producten Workshop Arbeid en zorg: zorg of zegen?

FME HRM Consult:
Trainingen functiewaardering
Trainingen competentiemanagement

Overige:
Workshop Creditmanagement
Workshop Accountmanagement
Workshop De winnende offerte

FME College maakt deel uit van de FME Adviesgroep. De Vereniging FME-CWM is de ondernemersorganisatie in de technologisch-industriële sector. FME behartigt de belangen van en verleent diensten aan ruim 2.700 lidbedrijven met in totaal ruim een kwart miljoen werknemers.

Alle rechten voorbehouden aan de Vereniging FME-CWM