Socialistische Partij

SPELEN 2008 WALIBI FLEVO

Met de geweldige ledendagen in Burgers Zoo en Het land van Ooit nog in het achterhoofd, gaan we weer een stap verder. In één van de grootste pretparken van Nederland - Walibi Flevo - nodigen we alle SP'ers, hun familie en bekenden uit om samen met ons 'SPELEN 08' mee te maken. Bestel dus snel kaarten want vol = vol!

Of je nu jong of oud bent, je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag in de meer dan 40 attracties van Walibi. De waaghalzen stappen natuurlijk in één van de snelle achtbanen, de allerjongsten kunnen zich een hele dag uitleven in Walibi Land, en voor ouderen is er theater, caberet, debat & speeddaten met politici.

Als klap op de vuurpijl is daar nog een geweldig optreden van één van Nederlands bekendste bands, Krezip.

Toegangskaarten
Kaarten zijn maar ¤ 5,00 voor volwassenen en tot 16 jaar is de toegang ¤ 2,50.

Bestel toegangskaarten online met je lidmaatschapkaart. Je mag zoveel mensen meenemen als je wilt, of ze nu lid zijn, of niet!

Voor maar 10 euro heen en weer naar Walibi en Krezip op de koop toe!

Mocht je op zoek zijn naar vervoer, bel dan met je afdeling en kijk of ze een bus regelen. Want dan kost een retourtje je maar 5 euro!


*

Bestel je kaarten voor SPELEN in Walibi Flevo nu op SPnet

Alleen SP-leden kunnen kaarten bestellen. Iedereen, lid of geen lid is welkom.


----------

Programma
(onder voorbehoud)

10.30 uur Aankomst en feestelijke ontvangst
11.30 uur Welkom in grote SP-tent, optredens van oa. Javier Guzman en The Corona's 12.15 uur Vrije toegang Walibi en o.a. speeddaten met Kamerleden, politieke debatten en het ROOD-Wereldrecord Twister 16.30 uur Afsluiting met trekking megaloterij, Krezip en een toespraak van Jan Marijnissen


----------