Cees van Leeuwen terug bij CMS Derks Star Busmann

03/03/2008 17:33

CMS Derks Star Busmann

Cees van Leeuwen, die CMS Derks Star Busmann in 2002 verliet om Staatssecretaris van Cultuur in kabinet Balkenende I te worden, is terug bij zijn oude kantoor.

Van Leeuwen gaat leiding geven aan de praktijkgroep arbeidsrecht vanuit de vestiging in Amsterdam van CMS Derks Star Busmann. Naast individuele arbeidsrechtelijke aangelegenheden richt die praktijkgroep zich vooral op aan de transactiepraktijk gerelateerde arbeidsrechtelijke kwesties, op advies en bijstand bij reorganisaties en op ondernemingsradenrecht.

Van Leeuwen staat daarnaast ook bekend als specialist op het gebied van entertainmentrecht. Hij is al jarenlang de juridisch adviseur van de zangeres Anouk.


---------------------------------
CMS Derks Star Busmann is een toonaangevende juridische dienstverlener die met 250 advocaten, notarissen en belastingadviseurs vanuit kantoren in Utrecht, Amsterdam, Arnhem en Brussel werkzaam is op het hoogste niveau. Wij adviseren en verlenen bijstand bij transacties, financieringsaangelegenheden, vastgoedprojecten en commerciële projecten. Ook binnen alle andere juridische specialismen verlenen wij hoogwaardige diensten aan ondernemingen, instellingen en overheden. Onze internationale praktijk wordt gevoerd vanuit CMS - The alliance of major European law firms.

De CMS-alliantie behoort tot de top van wereldwijd opererende juridische ondernemingen. CMS kantoren bieden toegang tot vooraanstaande diensten in sterke markten, in het bijzonder in Centraal- en Oost-Europa en China. De CMS-alliantie omvat kantoren in 48 wereldsteden met ruim 2.000 juristen, onder wie 595 partners, en een totale staf van 4.200 medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther Feldmann, Hoofd Communications & Events, 030 - 2121 709 of esther.feldmann@cms-dsb.com.





http://www.cms-dsb.com