Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 3 maart 2008

Vacansoleil actief in sport sponsoring

Vacansoleil Camping Holidays heeft het aantal overeenkomsten met Europese sport clubs fors uitgebreid. Er zijn nu in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Italië, Hongarije en Polen overeenkomsten met voetbalclubs voor het adverteren op borden langs de velden of een naamsvermelding op de shirts.

In België is Vacansoleil shirtsponsor van Cercle Brugge en wordt stadionreclame gevoerd bij RSC Anderlecht, KRC Genk en KAA Gent, alle uitkomend in de hoogste Belgische voetbal competitie.

In Frankrijk is er stadionreclame bij OGC Nice, momenteel hoog geplaatst in de Ligue 1 (hoogste Franse voetbaldivisie).

In Duitsland is een soortgelijke overeenkomst getekend met MSV Duisburg.

In Engeland is er reclame in de stadions van Charlton Athletic, Ipswich en Hull City (alledrie uitkomend in de Engelse Championship league).

In Hongarije is Vacansoleil shirtsponsor van de BFC Siofok, uitkomend in de hoogste divisie.

In Polen speelt Jagiellonia Bialystok in de hoogste divisie met de naam van Vacansoleil op het shirt.

In Nederland is Vacansoleil nu ook actief als wielersponsor. De naam van Vacansoleil staat met ingang van dit seizoen op de wielerkleding van de Skil-Shimano renners.

De sponsor overeenkomsten zijn onderdeel van het marketingbeleid van de Eindhovense touroperator die met luxe campingvakanties vanuit kantoren in negen Europese landen werkt. De reclame-uitingen zijn in de genoemde landen regelmatig op de televisie te zien, en dragen bij tot een grotere naamsbekendheid van Vacansoleil. De boekingen in landen waar Vacansoleil adverteert laten een sterke stijging zien.

EINDE BERICHT



Ingezonden persbericht