Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Van der Valk Hotels kiest voor hosted oplossing AccountView

Oplossing gekoppeld met reserveringsoftware Hotel Concepts Ook inzet voor logistieke administratie

Amsterdam, 3 maart 2008 Van der Valk Hotels, een van de grootste Nederlandse hotelketens, heeft AccountView gekozen voor de bedrijfsadministratie. Het betreft vijftien hotels van de groep in Nederland, drie in Duitsland en twee in Frankrijk. Van der Valk maakt gebruik van een hosted oplossing. De hosting wordt verzorgd door AccountView Expert Center eServiceware. Dit expert center realiseerde ook een koppeling met de reserveringsoftware Hotel Concepts. Van der Valk Hotels zet AccountView ook in voor de logistieke administratie van verschillende activiteiten, zoals de wasserij en zilversmederij van de keten. Het bedrijf maakte de overstap naar AccountView vanwege de goede hostingmogelijkheden en de openheid en flexibiliteit van de software. Ook het feit dat AccountView in Duitsland gecertificeerd is, speelde mee.

Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 23.000 klanten in Nederland, Duitsland en Engeland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, projecten, uren, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op kwaliteit en langdurige relaties. AccountView maakt onderdeel uit van Visma AS, marktleider in business software in de Scandinavische landen met ruim 230.000 klanten.

Bekende namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Intratuin, Koningszuivel, Xenos, Vedior Holding, Koninklijk Theater Carré, SER, CBF, Humanitas, Nederlandse Sportalliantie, Berk Accountants en GIBO Accountants. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.

Contactgegevens:

AccountView

Casper Haspels

Tel.: +31 (0)20 355 29 99

casper@accountview.com

www.accountview.com

The Communication Force

Nicolette Slingerland

Tel. +31 (0)23 - 56 56 850

nicolettes@communicationforce.com

www.communicationforce.com