Nanocement: pijnloze, duurzame en voordelige reparaties aan het gebit


Vernieuwende methode voorkomt implantaat

SNEEK, 20080303 -- De interesse in non-invasieve tandzorg met HealOzone is afgelopen jaar enorm toegenomen. Steeds meer mensen zien de grote voordelen van non-invasief behandelen: zonder boren, zonder pijn, zonder hoge kosten en met uitzonderlijk goede resultaten.

Een klein stompje resteerde van de afgebroken tand van een 56-jarige heer uit Lelystad. De tand zelf was niet veel meer dan aan elkaar geplakt restauratiemateriaal. Deze heer was verwezen door een vrouwelijke collega, die een op drift geraakte brug weer had laten bevestigen met een speciaal nano-brugcement. Zij was hier heel tevreden over en verwachtte dat haar collega eveneens uitstekend geholpen kon worden met nanocement. En daar had ze gelijk in.

Snelle, pijnloze behandeling
De stomp van de tand werd geprepareerd met HealOzone. Doel hiervan was de tandstomp weer gezond en sterk te maken, zodat tandbacteriën niet opnieuw de kop op zouden steken en schade zouden aanrichten. Na de preparatie werd een speciale nano-tandlijm op het stompje en op de tand aangebracht waarna deze werd bevestigd. Nadat de tand was uitgehard, werd deze uitgelicht en overmaat werd verwijderd.
De totale duur van de werkconsultatie was slechts 20 minuten plus 15 minuten afwerking enkele uren na de bevestiging. Boren was absoluut niet nodig.

Supersterk door uiterst kleine vuldeeltjes
Nanocement bestaat uit vuldeeltjes van slechts 1 miljoenste millimeter. Deze uiterst kleine deeltjes gemixt met toegevoegde speciale vloeibare hars vormen een supersterk hechtende restauratie.

Duurzame oplossing
De vooruitzichten voor de behandelde tand zijn gunstig. Deze reparatie kan een generatie lang mee. Om dit te onderstrepen ontvangt de klant twee jaar zorggarantie. Mocht er wat gebeuren, dan wordt hier onmiddellijk aandacht aan besteed en zo mogelijk hersteld.

HealOzone en nanocement: uitstekende combinatie
Esthetisch gezien wint deze tand wellicht geen schoonheidsprijs, maar het ziet er vele malen beter uit dan het was. De patiënt kan weer opgelucht en zonder schroom glimlachen. Implantaten zag deze heer, mede door de zo ontzettend hoge prijs, niet zitten. Voor hem en voor vele anderen met soortgelijke klachten is een HealOzone behandeling en een nanocement-restauratie daarom dé oplossing bij uitstek.