Ingezonden persbericht


Brocade introduceert nieuwe 7500E SAN-router voor datareplicatie in kleinschalige omgevingen

Eindhoven, 3 maart 2008 - Brocade (Nasdaq: BRCD) introduceert de Brocade 7500E SAN Router. Deze FCIP-extensieoplossing (Fibre Channel over IP) is ontwikkeld voor datareplicatie op afstand binnen kleinschalige omgevingen. Brocade breidt met deze 7500E SAN-router zijn extensieportfolio uit met een oplossing voor kleinere bedrijven en vestigingen van grotere bedrijven. Gebruikers binnen die omgevingen beschikken hiermee over een eenvoudig inzetbare en betaalbare oplossing voor databescherming en wereldwijde datamobiliteit.

"Bedrijfscontinuïteit en databescherming zijn cruciaal voor elke organisatie. Dit zijn voor veel IT-managers belangrijke uitdagingen doordat er weinig mensen en middelen beschikbaar zijn voor datareplicatie en data-recovery", zegt Mario Blandini, Director of Product Marketing bij de Data Center Infrastructure-divisie van Brocade. "De Brocade 7500E voor datareplicatie op afstand is een nieuw instapmodel binnen ons portfolio van SAN-extensieoplossingen voor kleinere organisaties. De router biedt een kosteneffectieve oplossing voor kleinere organisaties en vestigingen van de grote bedrijven."

De 7500E maakt gebruik van de bewezen extensie- en routingtechnologie van Brocade. De router is speciaal ontwikkeld voor diskreplicatie op afstand. Het nieuwe type heeft als instapmodel een lage initiële poortdichtheid en bandbreedtecapaciteit. De 7500E is voorzien van redundante voeding, Fast Write, compressie, SO-TCP en fabric isolation voor meer betrouwbaarheid.

Wanneer groei extra Fibre Channel-poortconnectiviteit, meer bandbreedte of extra functionaliteit vereist, kunnen klanten naadloos overstappen op uitgebreidere Brocade 7500E-mogelijkheden door een licentie-upgrade. Dat maakt de 7500E een ideale oplossing voor bedrijven die groeien en hun investeringen willen beschermen.

De 7500E is compatible met het gehele Brocade-portfolio van datacenterinfrastructuurproducten, inclusief de Brocade DCX Backbone. De router is per direct beschikbaar bij Brocade en Hitachi Data Systems. Vanaf maart 2008 is de router ook leverbaar via het kanaal en later ook via de andere OEM-partners van Brocade.

"De belangrijkste voordelen van de Brocade 7500E zijn het gebruiksgemak en de betaalbaarheid. Ook biedt deze router hoogwaardige features zonder dat de complexiteit groter wordt", zegt Steve Ten Barge, vicepresident Global Product Marketing van Hitachi data Systems.

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

#####

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems
Ad Barghoorn
Telefoon: +31 (0)6 5168 2250
E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com