Ingezonden persbericht


Windows Vista Service Pack 1 staat werking BitDefender 2008 niet in de weg

Gratis upgrade beschikbaar voor gebruikers oude versies

Amsterdam, 3 maart 2008 BitDefender, fabrikant van volledige beveiligingssoftware, maakt bekend dat Windows Vista Service Pack 1 (SP1) geen negatieve invloed heeft op het functioneren van zijn antivirusoplossingen van versie 10 en hoger. Dit in tegenstelling tot in de media verschenen artikelen dat Windows Vista SP1 de werking van een aantal antivirusprogramma's blokkeert. Gebruikers van BitDefender 2008 ondervinden geen problemen als ze Windows Vista SP1 installeren. Voor gebruikers van oudere versies van Bitdefender AV met een geldige licentie stelt BitDefender kosteloos een upgrade beschikbaar.

"De artikelen waarin de problemen met Windows Vista SP1 worden aangehaald, bevatten onjuiste informatie", zegt Jérôme Carletti, exportverantwoordelijke Benelux bij BitDefender. "Zo staat er dat alle BitDefender-producten niet werken onder Windows Vista SP1. Dit is pertinent niet waar en geldt alleen voor oude versies van BitDefender. Om gebruikers van deze versies tegemoet te komen, stellen we gratis updates ter beschikking. Op die manier garanderen we een optimale veiligheid voor onze klanten."

De kosteloze upgrade is te downloaden op http://www.bitdefender.com/nl/Downloads/.

Over BitDefender

BitDefender is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligingsoplossingen. BitDefender is een toonaangevende organisatie op het gebied van detectie van actuele internetdreigingen. Op basis van zijn onderzoeksgegevens ontwikkelt BitDefender de snelste en meest effectieve antivirus- en e-mailbeveiligingssoftware. De beveiligingssoftware van BitDefender is eenvoudig te installeren, te gebruiken en te updaten. De beveiligingsoplossingen van het bedrijf voldoen aan de allernieuwste beveiligingseisen voor computers en servers. De software van BitDefender biedt op dit moment bescherming aan ruim 41 miljoen thuis- en bedrijfsgebruikers in meer dan 180 landen. BitDefender Antivirus-software eindigt steevast in de top van de best geteste pakketten bij bijvoorbeeld de Consumentenbond, ICSA Labs, Checkmark en Virus Bulletin. BitDefender, onderdeel van SOFTWIN, heeft zijn hoofdkantoor in Boekarest, Roemenië. Daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland (Tettnang), Spanje (Barcelona) en de VS (Fort Lauderdale, Florida). Meer informatie vindt u op www.bitdefender.com.