Handige info over pretparken nu online


Parkplanet.nl, nieuwe informatieve website

DEN BOSCH, 20080303 -- Over twee weken gaan in Nederland en in de rest van Europa alle grote attractieparken weer open. Op de nieuwe website www.parkplanet.nl kunnen bezoekers actuele informatie vinden over meer dan dertig Nederlandse en Europese parken, zoals routes, prijzen, openingstijden en tips.

Attractieparken vormen bezoekersmagneten: de bekendste Europese pretparken trekken gezamenlijk ruim 43 miljoen bezoekers per jaar en alleen al in Nederland krijgen de grote parken jaarlijks ruim zes miljoen gasten binnen de poorten. Attractieparken zijn booming, mede dankzij de miljoeneninvesteringen in nieuwe spectaculaire attracties en faciliteiten. De website www.parkplanet.nl brengt actueel nieuws en up-to-date informatie over attractieparken in Nederland, de rest van Europa en hotspots op attractiegebied wereldwijd.

INFORMATIE
Parkplanet.nl heeft `parkprofielen' van meer dan dertig parken in Nederland en Europa, plus `profielen' van de bekendste parken wereldwijd. Elk `parkprofiel' geeft een duidelijke omschrijving van het park, zet de belangrijkste attracties en restaurants op een rijtje en geeft aan of het park zelf overnachtingsmogelijkheden biedt. Ook praktische informatie ter voorbereiding van een parkbezoek is voorhanden: actuele prijzen, openingstijden, een duidelijke route, het adres (voor de Tomtom) en bruikbare tips. Parkplanet.nl is interactief: als gezochte informatie niet beschikbaar is op de site, kunnen bezoekers een vraag mailen aan de redactie. De informatie op Parkplanet wordt constant uitgebreid.

NIEUWS
Naast handige informatie biedt www.parkplanet.nl actueel nieuws over attractieparken, zoals de opening van nieuwe attracties en wetenswaardigheden van achter de schermen. De nieuwsberichten op de site worden meerdere malen per week aangevuld. Oudere artikelen staan in het nieuwsarchief en zijn zo gemakkelijk terug te vinden.





Ingezonden persbericht