Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

NIEUWE BROCHURE CORENDON GOLF
ALL INCLUSIVE GOLFVAKANTIES IN TURKIJE, EGYPTE, GRIEKENLAND, TUNESIË (NIEUW) EN MAROKKO (NIEUW)

Lijnden, 3 maart 2008... Corendon Golf, onderdeel van Corendon Vliegreizen, heeft de zevende editie van haar exclusieve golfbrochure uitgebracht. De inhoud is volledig bijgewerkt met de allernieuwste ontwikkelingen rondom de Turkse golfenclave Belek. Ook het aanbod in Egypte en Griekenland (Kreta) is uitgebreid. Nieuw zijn verrassende golfbestemmingen in Tunesië en Marokko. Dankzij de grote inkoopkracht van Corendon Vliegvakanties onderscheiden al deze golfbestemmingen zich door hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Belek is booming: 20 km en 306 holes
Sinds 1999 is Corendon Golf dé specialist in golfreizen naar de stad Belek in Turkije dat 35km van het vliegveld van Antalya ligt. Hier schieten de golfhotels en golfbanen als paddenstoelen uit de grond, precies volgens de hoge eisen van de fervente Europese golfer. Er zijn nu 279 holes op 10 golfcomplexen met 14 banen en 2 academy courses. Op dit moment worden nog een links en academy course gerealiseerd, wat het totaal op 306 holes gaat brengen. Wim Louwers, Manager Corendon Golf: "We moesten de verschijningsdatum iets uitstellen, maar nu staan dan ook alle nieuwe ontwikkelingen rondom Belek in de brochure. Onze succesvolle golftoernooien in Belek - de Amateur Golf Challenge en het Single Handicap Toernooi - staan in mei en november 2008 weer op de kalender."

Nieuw: Golf in Tunesië en Marokko
Nieuw zijn de golfbestemmingen in Tunesië en Marokko. In Tunesië liggen tussen Monastir, Hammamet en Port El Kantaoui vijf golfcomplexen met 7 volwaardige 18-holes banen en een academy course met 9 holes. De brochure biedt meteen een zeer ruime hotelkeuze. Transavia en Tunis Air verzorgen de vluchten naar Monastir respectievelijk vanuit Amsterdam en Brussel. In Marokko heeft Corendon gekozen voor de magische stad Marrakech met zijn door UNESCO beschermde stadscentrum. Rondom de stad liggen drie golfbanen met een schitterend uitzicht op de sneeuwwitte toppen van de Hoge Atlas. Corendon Vliegvakanties verzorgt alle vluchten naar Marrakech.

Corendon Golf op Amsterdam Golf
"Golfers die ons nog niet kennen of die zich willen oriënteren op ons almaar groeiende aanbod, nodigen we van harte uit om onze stand op Amsterdam Golf te bezoeken", aldus Louwers. Deze vorig jaar gelanceerde grootste indoorgolfbeurs van Nederland (10.000m2) wordt op 14,15 en 16 maart in de RAI gehouden. Corendon Golf heeft er een stand samen met Golf in Belek, een samenwerkingsverband van een aantal hotels en golfbanen rondom Belek, evenals met de Antalya Golf Club, Sirene Golf Hotel en Kempinski Hotel The Dome. Zie ook: www.amsterdam-golf.com.

Voorpret met Google Earth
De nieuwe brochure van Corendon Golf vermeldt bij alle hotels en golfbanen de website en de GPS-coördinaten. Met deze coördinaten kunnen golfers op een originele en exacte manier in Google Earth nakijken hoe de transferafstanden zijn van hotel naar golfbaan en ook naar beroemde toeristische attracties (Google Earth is een gratis download op www.googleearth.com).

Zie voor meer informatie www.corendongolf.nl.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Dankzij de uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaart-maatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden. Zie ook www.corendon.nl