Ingezonden persbericht


Veghel, 3 maart 2008

Mr. T gesignaleerd in Rotterdam!

Het mysterie rond de verwoeste auto's aan de voet van de Euromast is ontrafeld. Afgelopen week arriveerde de tank van Mr. T in Rotterdam voor zijn bezoek aan Nederland. Bij aankomst reed hij over 6 geparkeerde auto's en schampte een lantaarnpaal. Mr. T werd met name bekend door de hitserie The A-Team uit de jaren '80. Waar Mr. T zich momenteel schuilhoudt is niet bekend.

De tank van Mr. T
De reden van zijn bezoek is een actie van SNICKERS®, waarmee je een rit kunt winnen in de beroemde tank van Mr. T. Een rit in een tank is voor vele mannen een echte jongensdroom, vooral vanwege de enorme power die het voertuig heeft. Door het kopen van één van de actierepen die sinds deze week in de winkels liggen, kan die droom deze zomer werkelijkheid worden.

Mannenbrandstof
Dit jaar zullen Mr. T en zijn tank de hoofdrol vervullen in de reclamecampagne van SNICKERS®. SNICKERS® is je nummer 1 brandstof om door te gaan en daagt jonge mannen continu uit om alles uit het leven te halen via het platform Mannenbrandstof, www.mannenbrandstof.nl.

-------------------------------------