Gemeente Delft

Ondertekening Leerbedrijf Poptahof

Hierbij nodig ik u uit voor de ondertekening van o.a. Leerbedrijf Poptahof op maandag 3 maart om 17.45 uur bij de projectorganisatie Poptahof aan de Poptahof Noord 1 , in Delft.

Woonbron Delft, PCBO Delft, Octopus Kinderopvang, Breed Welzijn Delft, Grotiuscollege, Christelijk Lyceum Delft, Librijn openbaar onderwijs, de Mondriaan Onderwijsgroep en de gemeente Delft ondertekenen een intentieovereenkomst integrale samenwerking ten behoeve van de herontwikkeling wijk Poptahof.

Werkend vanuit een gezamenlijk initiatief zullen professionals op de gebieden van onderwijs, wonen, sport, cultuur, welzijn en jeugdzorg met elkaar samenwerken en elkaars terreinen versterken en verbreden.

Naast de ontwikkeling van de Brede School in de wijk staat ook het Leerbedrijf Poptahof centraal. Dit leerbedrijf is door PCBO Delft e.o., Octopus Kinderopvang en de Mondriaan onderwijsgroep gestart.

Stagiaires van verschillende Mbo-opleidingen van de Mondriaan onderwijsgroep kunnen via het leerbedrijf werkzaamheden uitvoeren in het onderwijs en de voor- en naschoolse opvang.