Gemeente Cromstrijen


Lezing van Marjan Berk in de bibliotheek (07-02-2008) Schrijfster Marjan Berk zal in het kader van de Boekenweek op dinsdag 4 maart om 20.00 uur een lezing geven in de bibliotheek van Oud-Beijerland.

De bibliotheek van Oud-Beijerland is gevestigd in het Cultureel gebouw 'De Lindenhoeve', Steenenstraat 24. Kaartjes voor deze lezing kunt u kopen in alle bibliotheekvestigingen van Bibliotheek Hoeksche Waard: 's-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Mijnsheerenland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Puttershoek en Strijen. De prijs van een kaartje bedraagt ¤ 7,50 voor bibliotheek-leden en ¤ 10,00 voor niet-leden.

Gezien het beperkte aantal plaatsen, raden de bibliotheken u aan tijdig een kaartje te kopen. Boekhandel 'Boeken en zo' zal ook aanwezig zijn, zodat u boeken kunt kopen en die direct kunt laten signeren door Marjan Berk. In de pauze is hier gelegenheid voor.

Boekenweek 2008

De Boekenweek 2008 is van 12 tot en met 22 maart en brengt een hommage aan de oudere als held in fictie en non-fictie. De nieuwste roman van Marjan Berk 'Vertigo' sluit daar goed bij aan.

Meer informatie

www.bibliotheekhoekschewaard.nl