Amsterdam RAI

Erica Terpstra opent HISWA 2008

11 feb 2008

Erica Terpstra, voorzitter van NOC*NSF, opent op dinsdag 4 maart samen met de CEO van de Volvo Ocean Race 2008/2009 de HISWA 2008. Voorafgaand aan het officiële openingsmoment vindt in de Water Fun Zone op de beurs een spectaculaire stunt, uitgevoerd door Stuntteam De Beukelaer, plaats.

HISWA 2008 besteedt onder andere veel aandacht aan twee belangrijke evenementen die dit jaar voor de watersport plaats gaan vinden. Het Watersportverbond presenteert op hun paviljoen alle boten uit de wedstrijdklassen die tijdens de Olympische Spelen aan de start gaan verschijnen. Volvo Cars Nederland grijpt, als sponsor van de HISWA, de watersportbeurs aan om het publiek te informeren over de loodzware Volvo Ocean Race die in oktober 2008 in Spanje van start gaat. âWe zijn dan ook heel blij dat zowel Erica Terpstra als de nieuwe CEO van de Volvo Ocean Race op onze uitnodiging om de HISWA officieel te openen zijn ingegaanâ, aldus beursmanager Joke Ekelschot. âVoor alle partijen vormt de HISWA een mooi moment om de watersport en deze belangrijke evenementen op de watersportkalender van dit jaar op de kaart te zetten.â

Bezoekers van de HISWA zijn van harte welkom om op dinsdag 4 maart om 10.00 uur de openingsstunt bij te wonen. Het grote bassin van de Water Fun Zone in Hal 4 vormt het decor voor de stunt die de mannen van het Stuntteam De Beukelaer gaan verrichten. De officiële openingshandeling wordt vervolgens verricht op het paviljoen van Volvo Cars Nederland in Hal 1.


*