Carmen lanceert twee nieuwe krulsets tijdens modeshow Raak

04/03/2008 13:36

Glen Dimplex Benelux

Op maandag 3 maart 2008 was het weer zover! Dé kledingwinkel voor de kosmopolitische vrouw van nu - Raak - gaf voor de tweede keer een modeshow. Tijdens de modeshow konden fashionlovin' consumenten en BN'ers hun hart ophalen en inspiratie opdoen. Onder andere Froukje de Both en Georgina Verbaan showden de kledingstukken aan het grote publiek.

Voorafgaand aan de modeshow gaf Carmen een perspresentatie waarin de twee nieuwe krulsets getoond werden. Beide nieuwe sets voorzien in het creëren van een kapsel volgens de laatste trends. Ze zijn vanaf april te koop.

CARMEN SOFTSETTER EXTREME CURL
model C 5014
Deze set is uitermate geschikt voor lang haar. De set bestaat uit 4 grote (51 mm!) en 10 middelgrote (25 mm) met fluweel beklede rollers. Met opbergvak voor de clips. Inclusief clips en vlinderklemmen.

CARMEN SOFTSETTER FINE CURL
model C 3120
Deze set is geschikt voor korter haar. Bestaande uit 10 smalle (19 mm), 6 middel (23 mm) en 4 grote (26 mm) met fluweel beklede rollers. Met opbergvak voor de clips. Inclusief clips.

Met de komst van deze twee nieuwe sets is er nu voor iedere wens een krulset verkrijgbaar. In totaal heeft Carmen vier krulsets in het assortiment. Naast de bovenstaande nieuwe sets is er nog de C 4020 Carmen Softsetter: Quick & Big Curl voor middellang haar en de C 2010 Carmen Travelset voor op reis.

Meer informatie over de producten van Carmen is te vinden op www.carmen.nl.





http://www.carmen.nl