Ingezonden persbericht


Nieuwe ViewSonic-projectoren voordelig en van superieure kwaliteit

Geschikt voor thuis, in het onderwijs en bedrijfsleven

Amsterdam, 4 maart 2008 - ViewSonic introduceert met de PJ513D, PJ551D en PJ560D, drie voordelige projectoren die uitermate geschikt zijn voor presentaties en amusement; thuis, in de klas, in vergaderzalen en onderweg.

De Texas Instruments ´BrilliantColor´-technologie waarover de PJ513D, PJ551D en PJ560D beschikken, zorgt voor een rijker en levensechter beeld, doordat meer kleuren uit het spectrum aan bod komen. Presentaties worden hierdoor zeer helder en levendig.

"Er is duidelijk behoefte aan gebruiksvriendelijke, voordelige projectoren met uitstekende beeldkwaliteit", zegt Thorsten Helmich, Product Manager EMEA en verantwoordelijk voor projectoren.

Hoog contrast, intense kleuren
De PJ513D, PJ551D en PJ560D bieden een verbeterde dynamische contrastverhouding, dankzij de toepassing van DCR-technologie. Deze technologie verhoogt de contrastverhouding tot 2000:1 en zorgt ervoor dat het zwart zwarter wordt en het wit witter, wat resulteert in een scherpere projectie van documenten en gegevens op het scherm.

Daarnaast is in de projectoren ViewMatch-technologie toegepast, waardoor gebruikers zelf de kleurintensiteit kunnen instellen, zodat wat op het scherm wordt geprojecteerd, qua kleur gelijk is aan wat wordt afgedrukt.

Brandduur lamp
Omdat de projectorlamp een essentieel onderdeel van de projector is, heeft ViewSonic de nieuwste lamptechnologie toegepast, die de brandduur met vijftien procent verlengt, tot 3500 uur, en de beheerkosten verlaagt.

Garantie en beschikbaarheid
Op de PJ513D, PJ551D en PJ560D zit een garantie van drie jaar, en van één jaar op de lamp. De projectoren zijn verkrijgbaar bij de geselecteerde IT en AV dealers. Ga voor meer informatie naar www.viewsonic.nl .

Afbeeldingen in hoge resolutie staan op:
http://www.viewsoniceurope.com/NL/Press/mc_projectors.htm

Specificaties:

Emacs!