Politie Midden- en West Brabant

On-line jaarverslag: resultaten tot op dorpsniveau

TILBURG, 4 maart 2008

TILBURG: De politie Midden en West Brabant presenteert vandaag haar jaarverslag 2007. Net als in voorgaande jaren, worden de inspanningen en resulaten getoond op een website: www.jaarverslagpolitiemwb.nl. Veranderingen ten op zichte van vorig jaar zijn de resultaten die tot op dorpsniveau terug te vinden zijn en heel veel filmpjes en reportages.

De reportages en de filmpjes geven daarnaast een uniek beeld over politiewerk. Een politiecamera heeft op vele momenten meegedraaid, met uniek beeldmateriaal tot gevolg. In de geschreven reportages komen politiemensen aan het woord die vertellen over uiteenlopende aspecten van hun werk. Verder krijgt de lezer aan de hand van opvallende persberichten, waardevolle preventietips, en goed leesbaar cijfermateriaal, en fotos een prima beeld wat er zich in 2007 af heeft gespeeld in het korps van Midden en West Brabant.

Voor het eerst zijn de cijfers van de regionale speerpunten in dit jaarverslag terug te vinden tot op dorpskernniveau. In voorgaande jaren werden alleen cijfers op gemeenteniveau gegeven. Let op: alle cijfers zijn onder voorbehoud, tot dat het Regionaal College van de Politie Midden en West Brabant de jaarrapportage over 2007 heeft goedgekeurd.

Het jaarverslag 2007 kent drie ingangen, afgestemd op de doelgroepen inwoners, politie en bestuurders .Achter de knop 'ambtelijk jaarverslag' is het integrale jaarverslag van 2007 te vinden, waarmee het korps verantwoording richting het bestuur afgelegt. Met de link ook uw mening telt die in het voorwoord staat, kan de bezoeker een oordeel geven over het digitale jaarverslag.

Surf naar http://www.jaarverslagpolitiemwb.nl/, neem een uitgebreid kijkje in de keuken van de politie Midden en West Brabant en kom alles te weten over resultaten, beleidsontwikkelingen, inzetten, bedrijfvoering en de grote en kleine geruchtmakende zaken uit 2007.

Auteur: Enny de Wit