Euromate introduceert totaaloplossing voor binnenluchtproblematiek

04/03/2008 16:08

PR Newswire

ALKMAAR, Nederland, March 4 /PRNewswire/ --

- Ontwikkeling van twee nieuwe filters maakt totaalpakket compleet

Binnenluchtkwaliteit is een thema dat wereldwijd steeds belangrijker wordt. Een slecht binnenmilieu wordt als onfris en muf ervaren en kan gezondheidsklachten veroorzaken. Euromate, specialist op het gebied van luchtreiniging, heeft onlangs twee nieuwe hoofdfilters geïntroduceerd voor de VisionAir air cleaner om de problematiek van vervuilde binnenlucht aan te pakken.

De EnzyMax is een filter dat micro-organismen als virussen, schimmels en bacteriën vernietigt. Op het filter is een enzym aangebracht dat ook voorkomt in het menselijk lichaam, waar het bescherming biedt tegen aanvallen van micro-organismen. De enzymen op het filter dringen door de wanden van de micro-organismen en vernietigen de micro-organismen. Dit voorkomt gezondheidsklachten als hoofdpijn, keel- en neusirritatie en concentratieverlies.

De CarbonMax is een actief koolfilter, speciaal ontwikkeld om een zo breed mogelijk spectrum aan schadelijke gassen en onaangename geuren uit de lucht te filteren. De V-vormige filterconstructie houdt de lucht langer vast met een betere reiniging tot gevolg. De CarbonMax bevat ruim 4 kg actief kool en heeft daardoor een langdurige werking en een lange standtijd.

Eduard de Haan, Algemeen Directeur van Euromate licht de introductie van de twee nieuwe filters enthousiast toe: "De overheid en media hebben de afgelopen jaren veel nadruk gelegd op de kwaliteit van binnenlucht. Als specialist op het gebied van binnenlucht, willen wij de totaaloplossing bieden. Met de introductie van de twee nieuwe filters EnzyMax en CarbonMax, naast onze reeds bestaande ElectroMax en MediaMax filters, bieden wij met de VisionAir een oplossing voor nagenoeg elke vorm van binnenluchtvervuiling."

Euromate biedt diverse oplossingen voor binnenluchtproblematiek, van air cleaners uitgerust met diverse soorten filters tot professionele rookcabines. Deze producten worden in de Benelux verkocht door onze verkooporganisatie Lucom. Kijk voor meer informatie op http://www.lucom.nl of neem telefonisch contact op: +31-(0)76-5789550.


---

Noot aan de reactie (