Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Flexibele keuzemogelijkheid voor mensen die lagere bruto maandlasten wensen

Obvion biedt tot 100% executiewaarde aflossingsvrij

Heerlen, 4 maart 2008 - Vanaf 3 maart biedt Obvion de mogelijkheid een hypotheek aan te vragen met een aflossingsvrij bedrag tot maximaal 100% van de getaxeerde executiewaarde. De regeling geldt voor nieuwe aanvragen en voor aanpassingen van bestaande geldleningen.

Op deze manier biedt Obvion haar klanten de mogelijkheid om dezelfde lening tegen lagere maandelijkse lasten aan te gaan. Dit betekent natuurlijk wel dat op einddatum van de hypotheek een hoger aflossingsvrij bedrag overblijft. Obvion werkt samen met ruim 1300 geselecteerde tussenpersonen, deze kunnen de klant adviseren over de keuze tussen lagere maandelijkse lasten gedurende de initiële looptijd van de hypotheek of een lagere restschuld op einddatum van de hypotheek.

Over Obvion
Obvion (www.obvion.nl) is een eigentijds hypotheekbedrijf dat samen met de beste tussenpersonen verantwoorde hypotheken verstrekt, en daarbij de beste service biedt. Het belang van consument en maatschappij staan voorop. Obvion opereert vanuit Heerlen en richt zich met 375 enthousiaste medewerkers uitsluitend op de markt van onafhankelijke intermediairs. Dat doet Obvion, voortgekomen uit een samenwerkingsverband van Rabobank en ABP, met een filosofie die gebaseerd is op zes pijlers: open & eerlijk, onafhankelijk, snel & flexibel, professioneel, betrouwbaar en individuele aandacht.



Ingezonden persbericht