Ingezonden persbericht


Amersfoort, 4 maart 2008

PERSBERICHT

Conceptronic presenteert de nieuwe Grab'n'GO Gigabit Full HD Media Player.

De nieuwe Full HD media player is de nieuwste streaming media player binnen de Grab'n'GO collectie. Hiermee biedt Conceptronic hiermee nu een volledige lijn media players aan voor de consument met normale SD beeldkwaliteit, HD kwaliteit en zelfs Full HD kwaliteit.

Deze CFULLHDMA is geschikt als persoonlijke brug om alle digitale media bestanden naar een TV te streamen in Full HD 1080p resolutie.

De ingebouwde UPnP AV media client biedt eenvoudig toegang tot alle opgeslagen bestanden vanaf compatible opslagapparaten (zoals de Grab'n'GO CH3WNAS en CH3SNAS) of maakt verbinding met een PC. De media player heeft een strak design en is de meest flexibele manier om al je persoonlijke films, muziek, foto's en zelfs radio kanalen naar een Full HD TV te streamen over het netwerk.

Dankzij de geavanceerde chipset kun je vele mediaformaten afspelen zoals XviD, WMV9, MOV, MKV, H.264, MPEG 1/2/4, JPEG, MP3, WMA, AVI, SVCD, VCD, IFO (DVD navigatie) VOB en ondertiteling. Omdat de meest gebruikte media bestanden voor Full HD grote bestanden zijn, voegde Conceptronic een Gigabit poort toe welke garant staat voor een snelle netwerkverbinding met optimale beeldkwaliteit.

Dankzij de USB poort is het mogelijk om een USB harddisk of andere flash drive aan te sluiten om de digitale media lokaal te bekijken. Om het beste cinema effect te bereiken, heeft de CFULLHDMA HDMI en component aansluitingen voor scherp beeld en een digitale

audio aansluiting (SPDIF) voor overweldigende 5.1 surround sound.

De specificaties in het kort:


· Speelt alle populaire digitale mediaformaten af zoals XviD, WMV9, MOV, MKV, H.264, MPEG 1/2/4, JPEG, MP3, WMA, AVI, SVCD, VCD, IFO (DVD navigatie) VOB en ondertiteling


· Ondersteunt afspelen tot 1080p Full HD resolutie


· Gigabit netwerk interface (compatible met elk 10/100Mbps of gigabit netwerk) voor snelle datadoorvoer.


· HDMI en Component video uitgangen evenals een coaxiale digitale audio uitgang (SPDIF)


· Wordt geleverd met alle benodigde kabels, een standaard en een afstandsbediening


· UPnP AV compatible om het werken met een breed scala media servers mogelijk te maken

Kortom: Met de CFULLHDMA haalt Conceptronic alle favoriete digitale mediabestanden kristalhelder de woonkamer binnen in 1080p Full HD resolutie.

De CFULLDHMA wordt gepresenteerd op CeBIT 2008 op de Conceptronic stand in Hall 25, stand B06.

Conceptronic - het in Europa geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en zakelijke markt.