Deelgemeente Charlois Rotterdam

Bezoekerspassen betaald parkeren Tarwewijk vertraagd

Bewoners in de Tarwewijk, die een bezoekerspas voor het betaald parkeren hebben aangevraagd, hebben daarvoor pas eind februari een afhaalbericht in de bus gekregen.

Vanwege een probleem bij het aanmaken van de bezoekerspassen was de verzending van bezoekerspassen onverwachts vertraagd. Vanwege deze vertraging gaat Stadstoezicht tot en met zaterdag 8 maart coulant om met het uitschrijven van naheffingsaanslagen bij bezoekers. Wanneer bewoners hun bezoekerspas nog niet hebben kunnen afhalen, mag hun bezoek zonder parkeerticket parkeren. Vanaf maandag 10 maart starten de parkeercontroleurs met de volledige handhaving; bezoekers die dan zonder parkeerticket parkeren, lopen het risico op een boete.

Millinxbuurt
Bewoners, hun bezoekers en bedrijven in de Millinxbuurt kunnen met hun parkeervergunning of bezoekerspas voortaan parkeren in de gehele Tarwewijk. In de Millinxbuurt gold al eerder betaald parkeren. Parkeervergunningen en bezoekerspassen van de Tarwewijk, parkeersector 23, gelden sinds 1 maart ook in de Millinxbuurt (parkeersector 22).