Ingezonden persbericht


Qurius en LS Retail werken samen op Europese markt

04 maart 2008 - Vandaag hebben Qurius NV en LS Retail een Europese verkoop- en marketingovereenkomst gesloten om de oplossingen van LS Retail in alle Qurius landen te distribueren. LS Retail is één van de toonaangevende softwareproducenten voor de internationale detailhandel gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV/AX. De producten van LS Retail worden op dit moment gebruikt door meer dan 18.000 winkels met samen meer dan 41.000 POS terminals wereldwijd. De oplossingen van LS Retail maken het productaanbod van Qurius in deze branche compleet.

"Qurius bedient op dit moment al een groot aantal retailklanten met de producten van LS Retail en is verheugd over de uitbreiding van deze samenwerking op Europese schaal," aldus Kees van Musscher, verantwoordelijk voor Qurius Corporate Sales en Marketing.

"Retailers investeren in geïntegreerde business platforms om zo goed mogelijk op marktveranderingen te kunnen reageren. Qurius kan als allround leverancier van Microsoft-technologie en oplossingen daadwerkelijk het verschil maken om het potentieel in deze markt te realiseren," zegt Carsten Wulff, Partner Management Director van LS Retail.

Qurius N.V.
Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van op Microsoft-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen en IT-infrastructuren. Qurius telt ruim 1.000 medewerkers; het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel. Vanuit vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.800 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en is onderdeel van de AScX-index. Op dit moment heeft Qurius 105.432.619 aandelen uitstaan. Qurius is in 2007 door Microsoft benoemd tot wereldwijde Microsoft Dynamics Partner of the Year. Meer informatie is beschikbaar op www.qurius.com.

LS Retail
Microsoft Dynamics Regional ISV Partner of the Year 2007 LS Retail is één van de toonaangevende bedrijven die retail & hospitality oplossingen ontwikkelt gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV/AX voor de internationale markt LS Retail wordt verkocht in 130 landen, is vertaald in 33 talen en wordt gedistribueerd via een partnernetwerk van meer dan 75 gecertificeerde partners in 51 landen LS Retail wordt gebruikt door meer dan 18.000 winkels met in totaal meer dan 41.000 POS terminals wereldwijd. Enkele tevreden gebruikers zijn: adidas, Bestseller (Vero Moda, Jack and Jones, etc.), Alliance Pharmacy, Magasin du Nord, Popular Bookstores, IKEA, MIT Italy, Bulgarian Telecom, SPAR Belgium, Starboard/LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton USA, APC Japan, Cili Pizza, Waltons Stationery Company - Bidvest Group (Zuid-Afrika). Voor meer informatie, kijk op www.lsretail.com