Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe website: www.plakzuil.nl digitaal plakken op internet, de nieuwste trend.

Groningen - internet, 4 - 03 - 2008

Digitaal plakken op internet, de nieuwste trend.
Het verspreiden van flyers en posters is vaak een heel gedoe. Nu is er een unieke nieuwe dienst op het web. www.plakzuil.nl is een internet-plakzuil om digitaal te beplakken. Het gebruik is gratis en zeer eenvoudig. De plakzuil is bedoeld voor posters en flyers van aankondigingen, evenementen, optredens en mededelingen, maar ook voor stellingen, politieke of leuke teksten (? la Loesje) etc. Kunstenaars kunnen hun eigen open atelier en workshops aankondigen, theatermakers en bandjes hun optredens. Net als op een echte plakzuil in de straat kan iedere creatieve maker posters opplakken. Wie het laatst plakt, wie het eerst maalt. Door de gratis link naar de eigen website of project is de digitale plakzuil een perfecte manier om gratis reclame te maken. Een aan te raden startpunt voor iedere PR-campagne, groot of klein.

Visueel grasduinen
Voor bezoekers functioneert de plakzuil als een startpagina, een expositiewijzer of als een uitagenda. Maar dan met plaatjes. Waar diverse startpagina's massa's onaantrekkelijke platte tekstlinken laten zien, kunnen bezoekers hier heerlijk 'visueel grasduinen' in een zeer divers aanbod (vaak door de makers zelf geplaatst). Door middel van de selecties 'categorie?n & plaatsen' is het aanbod eenvoudig te verkleinen, tot bijvoorbeeld 'workshops in Amsterdam'. Direct alles zien wat er in een stad te doen is kan door bijvoorbeeld naar amsterdam.plakzuil.nl te surfen. De handige zoekfunctie helpt de bezoeker een gerichte keuze te maken. Voor de liefhebbers zijn er RSS-feeds om realtime op de hoogte te blijven van alle activiteiten in de buurt.

Wat men digitaal kan plakken:

? Aankondigingen: van bands, theatervoorstellingen, exposities, feesten, nieuwe websites, leuke of gekke projecten etc.
? Oproepen: Waar is de poes?

? Verloren: Sleutelbos met Garfield sleutelhanger.
? Gezocht leerlingen voor (kunst) workshop.
? Leuke teksten ? la Loesje?

? Te huur / te koop.

? Gezocht: kamers, partners, baantjes.

? Politieke, maatschappelijke commentaren.

? En meer ...Alles wat men bedenkt, zolang het binnen de algemene fatsoensnormen valt.

Wie & waarom?
De unieke plakzuil op internet is bedacht en uitgevoerd door Pjotr Wiese. 'Plakken op internet, het moest er een keer van komen', aldus Pjotr.

Pjotr Wiese is ook de webmaster en bedenker van www.ezelsbrug.nl , www.webkaarten.nl en www.fotovandeweek.nl. Met zorg worden de websites simpel en overzichtelijk gehouden opdat iedereen kan meedoen. Centraal staat het surfplezier.

-----------------------------
Voor de redactie
Geachte redacteur,
Als u tot publicatie overgaat ontvangen wij graag een e-mail, voor ons archief. Extra beeldmateriaal (vrij van rechten) www.pjotrwiese.nl/pers Of op aanvraag

Met vriendelijke groet,
Pjotr Wiese
06 51 47 50 74
info@pjotrwiese.nl

--
Websites, projectbegeleiding, fotografie, computerhulp, diversen.....

Interface, Pjotr Wiese
Noorderbinnensingel 49a
9712 XD Groningen
KvK 02060953
BTW NL107285708B01
Tel. 050 311 94 10
GSM 06 51 47 50 74
Email: info@pjotrwiese.nl
http://www.pjotrwiese.nl