Ingezonden persbericht


Samsung MultiXpress multifunctionals zijn razendsnel en kostenefficiënt

Snelste kleurenmultifunctional ter wereld print in het tempo van zwart-wit

Delft, 4 maart 2008 -- Samsung Electronics lanceert op CeBIT 2008 de snelste A4- kleurenmultifunctional ter wereld. De MultiXpress CLX-8380ND print kleurenpagina's met de snelheid van zwart-wit pagina's. Hiermee speelt Samsung in op de vraag van bedrijven naar snel en hoogwaardig printen, kopiëren, scannen en faxen in kleur met één apparaat. Ook introduceert Samsung de monochrome multifunctional SCX-6555N. Met 53 zwart-wit pagina's per minuut is dit een van de snelste multifunctionals in zijn klasse. Met deze productintroducties onderstreept Samsung haar kracht om zakelijke printoplossingen te ontwikkelen waarin sterke prestaties, kostenbeheersing en gebruiksgemak centraal staan.

MultiXpress CLX-8380ND: snelste kleurenmultifunctional ter wereld a483d8.jpgDe MultiXpress CLX-8380ND is de snelste A4-kleurenmultifunctional ter wereld. Het apparaat print levendige kleuren met een snelheid van 38 pagina's per minuut. Door de toepassing van de nieuwste lasertechnologieën print de kleurenmultifunctional in hoge resoluties van 1.200 x 1.200 dpi. Zeker voor zakelijke documenten en presentaties is kwalitatief hoogwaardig printwerk belangrijk. De netwerkfunctie zorgt ervoor dat meerdere mensen op kantoor de CLX-8380ND kunnen gebruiken.

De MultiXpress CLX-8380ND is een betrouwbare en duurzame multifunctional. Met een maandelijkse productiecapaciteit van 100.000 pagina's is deze krachtpatser kosteneffectief voor bedrijven die veel in kleur moeten printen. De multifunctional heeft lage kosten per pagina, duurzame onderdelen en toners die lang meegaan. Dit houdt de kosten voor het gebruik van de multifunctional laag, zeker in vergelijking met een A3-kopieerapparaat. Geld besparen op het papierverbruik is eenvoudig met de dubbelzijdige printfunctie.

Via het optionele software-platform JScribe kan eenvoudig een pakket van printoplossingen op maat gebouwd worden. Zo kunnen de prestaties en de kostenefficiënte features van de MultiXpress CLX-8380ND met iedereen in het bedrijf worden gedeeld. Het ingebouwde Samsung SyncThru(TM) zorgt ervoor dat andere printers en multifunctionals gemakkelijk aan de Samsung apparaten te koppelen zijn. Op afstand kunnen de apparaten worden geconfigureerd en beheerd. Met SmarThru(TM) Office kunnen gebruikers gescande documenten in een handomdraai in het gewenste bestandformaat omzetten en direct in een map op hun dekstop plaatsen.

MultiXpress SCX-6555N: kostenefficiënte multifunctional De MultiXpress SCX-6555N levert grote prestaties. Het apparaat print 53 zwart-wit pagina's per minuut en is daarmee een van de snelste monochrome multifunctionals in zijn klasse. De printcapaciteit is ongekend hoog met 250.000 pagina's per maand. Net als bij de MultiXpress CLX-8380ND zijn de kosten voor het gebruik van deze multifunctional laag, zeker in vergelijking met een A3-kopieerapparaat. De multifunctional kan eenvoudig op het bedrijfsnetwerk worden aangesloten, zodat verschillende mensen in het bedrijf tegelijkertijd de multifunctional kunnen gebruiken. Met het optionele softwareplatform JScribe(TM) is eenvoudig een pakket van printoplossingen op maat samen te stellen.

Kijk voor meer technologieën en printers van Samsung op www.samsung.com/cebit. Samsung presenteert haar nieuwe producten op CeBIT in Hannover in hal 26, stand D60.

a483d8.gif

Samsung Electronics
Onder het motto 'The future is not to be predicted, but to be created' is Samsung Electronics uitgegroeid tot marktleider op vele gebieden. Variërend van monitoren en LCD-TV's tot mobiele telefoons en geheugenchips. Samsung is een van de snelst groeiende merken ter wereld van de afgelopen vijf jaar. Op dit moment staat Samsung op de 21ste positie van de ranglijst van de meest waardevolle merken in de Interbrand Global Brands top 100. Wereldwijd zijn bij Samsung 150.000 werknemers actief in 134 vestigingen in 62 landen. In 2007 behaalde Samsung Electronics wereldwijd een totale omzet van US$ 103,4 miljard. Samsung Electronics Benelux is met een omzet van meer dan ¤ 1 miljard een van de weinige '1 billion euro companies' in de Benelux. Samsung scoort niet alleen in marktaandelen sterk. Jaarlijks besteedt Samsung bijna 10% van haar omzet aan R&D. Met vijf designcentra over de hele wereld laat Samsung zien dat innovatie om meer dan technologie draait. Samsung laat zich inspireren door de lifestyles van consumenten. De internationale waardering voor de vernieuwende producten is groot. In 2007 won Samsung 26 IF product design awards en 22 Red dot design awards. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen naar 0900-SAMSUNG (¤ 0,10 p/m) of www.samsung.nl bezoeken.