Ingezonden persbericht



27 februari 2008

Servicepunt Detailhandel komt naar werkgevers toe

Medewerkers van Servicepunt Detailhandel Parkstad Limburg (SDP) gaan komende weken op pad om de werkgevers te bezoeken. Het servicepunt is speciaal opgericht om werkgevers, vooral detaillisten, te helpen bij alle mogelijke vragen op het gebied van personeelsbeleid, juridische zaken, ICT, marketing en economie. Om het de werkgevers gemakkelijk te maken, gaan de medewerkers actief de 'boer' op om hun diensten aan te bieden. Iedere week bezoeken zij een plaats of wijk en waaieren daar uit op werkgeversbezoek.

Het servicepunt is een samenwerkingsverband van CWI, het Hoofdbedrijfschap Detailhandel, UWV, Arcus College, KvK, de gemeenten in Parkstad Limburg, Provincie Limburg en MKB Parkstad Limburg. Deskundige adviseurs met een breed netwerk staan klaar om de vragen van de werkgever direct zelf op te pakken of snel door te leiden naar de juiste instanties en deskundigen. Als vraagbaak voor de werkgevers bieden zij, veelal kosteloze, ondersteuning bij o.a. werving en selectie, bemiddeling, het verzorgen van workshops en trainingen en ze helpen startende ondernemers met raad en advies.

De komende weken worden de onderstaande plaatsen bezocht. 04 maart Landgraaf
13 maart Heerlerheide, Brunssum & Hoensbroek
20 maart Heerlerbaan
26 maart Heerlen Centrum, Geleenstraat, Honingmansstraat en Raadhuisstraat. 27 maart Heerlen Centrum, Promenade, Saroleastraat, Dautzenbergstraat, Stationstraat. 03 april De Bazaar
07 april Woonboulevard
15 april Woonboulevard

Het SDP is gevestigd binnen CWI Heerlen (Werkplein Parkstad Limburg), Raadhuisplein 20.

Noot voor de redactie,