Ingezonden persbericht


Amersfoort, 26 februari 2008
NIEUWSBERICHT

Conceptronic presenteert nieuwe producten en verpakkingen op CeBIT 2008.

Van 4 tot 9 maart 2008 presenteert Conceptronic haar geheel vernieuwde productportfolio en verpakkingen op de CeBIT in Hannover (hal 25, stand B06).

Nieuwe productgroepen
Omdat de markten en technologieën naar elkaar toegroeien, heeft Conceptronic haar productgroepen opnieuw ingedeeld. De nieuwe mix bestaat uit 4 groepen:


· Lounge Collection (de oude groepen Lounge'n'LOOK, Lounge'n'LISTEN en Entertainment)
· Connectivity Collection (de oude groepen Connectivity en Datacommunication)
· Networking Collection (de oude groepen Networking en Wireless)
· Grab'n'GO Collection (ongewijzigd)

Connectivity Collection Lounge Collection Networking Collection

Tegelijk met de nieuwe indeling gaf Conceptronic ook de verpakkingen een makeover. Met herkenbare kleuren, funky grunge elementen en duidelijke productfoto's benadrukt Conceptronic nu meer het gebruik in de persoonlijke situatie dan in de IT-omgeving. De achterzijde van de doos vermeldt meer informatie en productspecificaties, in 11 talen.

Nieuwe producten
Binnen de nieuwe groepen presenteert Conceptronic tijdens de CeBIT veel noviteiten, zoals nieuwe muizen, luidsprekers, een Full-HD mediaspeler, netwerk mediaspelers, 2-bay storage behuizingen, travel producten en nog veel meer. Alle producten worden getoond in de Conceptronic stand in Hal 25, stand B06.

Geheel nieuw binnen de netwerklijn is een afzonderlijk gepositioneerde productportfolio van business-to-business georiënteerde, stapelbare dump-switches en (web-)smart switches. Conceptronic betreedt deze professionele markt naar aanleiding van de groeiende vraag naar deze producten in de markt en binnen de bestaande klantenkring.
De producten zijn beschikbaar vanaf juni 2008. Dump-switches en (web-)smart switches

Voor meer informatie bent u van harte welkom op de CeBIT 2008 in Hannover, Hal 25, stand B06.

Conceptronic ­ het in Europa geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten- en zakelijke markt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic
2L International B.V. (a Tulip Company)
Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: 033 - 45.49.450
Fax: 033 - 45.49.460
E-mail: info@conceptronic.net
Internet: www.conceptronic.net


---- --