Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt Tijs Clous tot Managing Partner

Ervaren manager eindverantwoordelijk voor professionalisering ICT-servicemanagementorganisaties

Amsterdam, 4 maart 2008 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, stelt Tijs Clous (39) aan als Managing Partner. Clous wordt binnen het managementteam van Quint Nederland eindverantwoordelijk voor de practice Service Management. Vanuit deze practice richt Quint zich op het begeleiden van klanten bij de professionalisering van hun ICT-servicemanagementorganisatie en het versterken van de toegevoegde waarde van IT aan de business.

Clous beschikt over uitgebreide ervaring in de ICT-sector, in zowel klant- als leveranciersomgevingen en in het bijzonder op het gebied van servicemanagement. Ook beschikt Clous over een ruime ervaring in alle facetten van de service delivery bij IT-outsourcing. Hiervoor werkte Clous bij Getronics PinkRoccade waar hij als director ondermeer verantwoordelijk was voor units zoals Service Delivery Management en Transitiemanagement & Consultancy. Eerder was Clous hier als Manager Frontoffice verantwoordelijk voor de verbetering van de procesinrichting tussen front- en backoffice. Voordat hij bij PinkRoccade in dienst trad, heeft Clous zes jaar als onderzoeker en later als manager gewerkt bij het onderzoeksinstituut TNO in Delft.

"Als ervaren manager van onder andere service delivery-organisaties past Tijs Clous uitstekend in ons managementteam en is hij van grote waarde voor onze klanten", zegt Hendrik Wester, Country Manager Nederland bij Quint Wellington Redwood. "Daarnaast heeft Tijs diepgaande kennis van procesinrichting en -verbetering bij verscheidene ICT-organisaties vanuit diverse rollen. Voor Quint Wellington Redwood is hij een grote aanwinst als het gaat om oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken bij klanten." Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. Wij leveren onze diensten over de hele wereld vanuit twintig vestigingen die verspreid zijn over vier continenten. Quint concentreert zich op strategie, sourcing en de implementatie van processen. Binnen dit werkveld ondersteunt Quint zijn relaties met behulp van consultancy, measurement en education.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. Hierbij committeren wij ons aan een resultaatgerichte uitvoering van het advies. Ons motto hierbij is dare to challenge.

#####



Ingezonden persbericht