Edimax presenteert nieuwe netwerkoplossingen op CeBIT 2008


Beurspresentatie van Edimax onderstreept de hernieuwde focus van het bedrijf op gebruikersgemak

BEST, 20080218 -- Edimax Technology (TSEC:3047), maakt zich op voor CeBIT 2008; `s werelds grootste IT-vakbeurs welke plaatsvindt van 4 t/m 9 maart in Hannover, Duitsland. In hal 12 op stand D18/1 presenteert Edimax nieuwe netwerkproducten en- oplossingen, waaronder het nieuwe EZView Home Integration concept. Daarnaast introduceert het bedrijf zijn compleet vernieuwde huisstijl en productverpakking waarvan de uitrol in 2008 zal plaatsvinden.

EZView met IP free setup
Edimax heeft een unieke toepassing ontwikkeld waarmee het beheer van een thuisnetwerk kinderspel wordt, zelfs voor de meest onervaren gebruiker. Binnen het netwerk fungeert de Edimax router als centraal punt van waaruit alle Edimax apparaten in het netwerk weergegeven, aan elkaar gekoppeld en beheerd kunnen worden. Gebruikers kunnen binnen de EZView gebruikersinterface (eenvoudig te onthouden) namen toekennen aan alle verbonden apparaten, waardoor het niet meer nodig is meerdere IP-adressen te onthouden. Door simpelweg de naam van het apparaat in de adresbalk van de webbrowser te typen krijgt de gebruiker direct toegang tot de setup-pagina van het betreffende apparaat.

Nieuwe producten
De productpresentatie op de stand is met name gericht op de IP-cameraproductlijn en oplossingen op het gebied van entertainment en draadloos, zoals de wireless audio bridge, digital media adapter en de nieuwe 11n oplossingen zoals nMax en nLite. Ook demonstreert Edimax de draadloze projector server en NAS-storage oplossingen. Alle producten en oplossingen zijn te bezichtigen op de Edimax stand (hal 12, stand D18/1).

Sneak preview voor de pers
Op 5 maart houdt Edimax twee perssessies van 30 minuten (11.00 en 15.00 uur) op de stand. Tijdens deze sessies zal Thomas Chu, marketing director, Edimax worldwide een demonstratie van het nieuwe EZView Home Integration concept geven. Mocht u interesse hebben om bij één van deze sessies aanwezig te zijn, dan kunt u zich vóór 27 februari aanmelden bij Jane Brands (jane@edimax.nl).





Ingezonden persbericht