ISIT en Telindus organiseren negende editie Vision & Focus event


Where storage meets networking: a new convergence

NAARDEN, 20080218 -- ISIT, de storage specialist, organiseert gezamenlijk met Telindus, specialist in ICT-oplossingen en -diensten, op dinsdag 4 maart 2008 voor de negende keer het succesvolle Vision & Focus event. Nu ISIT onderdeel uitmaakt van Telindus, zal het van oorsprong storage-evenement dit jaar voor het eerst ook uitgebreid aandacht aan networking besteden. Het evenement staat volledig in het teken van de convergentie tussen storage-infrastructuren en IP-gebaseerde netwerkoplossingen, waarbij aandacht wordt geschonken aan de beveiliging van het IP-netwerk.

Vision & Focus is een eendaags evenement voor Nederlandse storage- en networkingprofessionals. Kris Verheye, Managing Director van Telindus en ISIT, zal de dag openen. Keynote spreker is Steve Duplessie, een onafhankelijke autoriteit op het gebied van storage en veelgevraagd spreker. Daarnaast wordt Steve gezien als een invloedrijke IT-analist. Zijn keynote is getiteld `The Next Thing: Entering The 3rd Wave of Commercial Data Growth'. Jerry Rozeman, Manager Consultancy bij ISIT, zet alle trends en ontwikkelingen op een rijtje op het gebied van storage en networking.

Gedurende het Vision & Focus event worden tevens 25 breakoutsessies georganiseerd over onder andere disaster recovery, back-up/restore, consolidatie, virtualisatie, archivering, replicatie, grid storage, WAN acceleratie, networking en security.

Het definitieve programma en het laatste nieuws over Vision & Focus is te vinden op www.visionandfocus.nl.

Aanmelden en locatie
Vision & Focus vindt plaats op dinsdag 4 maart 2008 in SPANT! in Bussum. GeĂŻnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.visionandfocus.nl. Alle bezoekers van Vision & Focus krijgen een jaarabonnement op Storage Magazine en een USB Sensorlock cadeau.





Ingezonden persbericht