Talk & Vision met `Green IT' thuis op CeBIT


LINSCHOTEN, 20080303 -- Talk & Vision, specialist in videoconferencing, is aanwezig op CeBIT 2008 en sluit met haar oplossingen naadloos aan op het thema van dit jaar. Onder de noemer `Green IT' schenkt CeBIT 2008 speciale aandacht aan IT-oplossingen die bijdragen aan vermindering van CO2 uitstoot. Videoconferencing is een strategisch alternatief voor zakelijk reizen en daardoor nauw verbonden met het CeBIT thema. Daarom kiest Talk & Vision ervoor tijdens de Duitse IT-beurs een nieuwe service te presenteren die videoconferencing nog aantrekkelijker maakt.

Sven Lagerweij, Managing Director van Talk & Vision: "Talk & Vision mag niet ontbreken op een beurs waar `Green IT' centraal staat. Onnodig zakelijk reizen is een van de grootste boosdoeners in de huidige CO2 problematiek. Als de zakenwereld een deel van haar verkeer vervangt door videoconferencing meetings zal dat meteen een positieve invloed hebben op de CO2 uitstoot. Daarnaast brengt de implementatie van videoconferencing ook nog besparingen, waardoor de interesse in videoconferencing steeds toeneemt."

Vermindering van de CO2 uitstoot staat wereldwijd hoog op de agenda bij het tegengaan van de klimaatveranderingen. De jaarlijkse IT beurs CeBIT speelt in op deze actualiteit en legt de focus dit jaar op de mogelijkheden die IT biedt om de uitstoot van CO2 te verminderen. De internationale IT beurs vindt plaats in de Deutsche Messe AG in Hannover, van 4 tot 9 maart. Talk & Vision staat in hal 13 met stand C20/2.

----------------------------------

Over Talk & Vision
Sinds de start in Nederland, 10 jaar geleden, realiseert Talk & Vision een gezonde en veelbelovende groei in videoconferentie oplossingen voor een groot aantal bedrijven uit verschillende sectoren.
Naast de benodigde hardware ligt er een duidelijke focus op een groot aantal aanvullende diensten. Het gaat hierbij om internationale service en support, consultancy, training, webconference en videomeeting services. Talk & Vision is geautoriseerd partner van Polycom, Radvision, Sony en Tandberg, waardoor haar klanten verzekerd zijn van een onafhankelijk advies. Het complete portfolio maakt volledige outsourcing van de videoconferentie activiteiten aan Talk & Vision mogelijk.
Meer informatie op: www.talkandvision.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit
Ysbrant Bakker
talkandvision@marcommit.nl
035-582 27 30
06-47049962





Talk & Vision