RTL Group

Nieuwe reeks 'Gordon Ramsay: Oorlog in de keuken' in Amerika bij RTL 4

Amerikaanse restaurants onderwerpen zich aan scheldende sterrenchef

Gordon Ramsay kan er prat op gaan eigenaar te zijn van een aantal restaurants dat gezamenlijk de meeste Michelinsterren ter wereld heeft. De teller staat nu op in totaal twaalf sterren en dat is iets waarvan de Amerikaanse restauranthouders in de nieuwe reeks Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! alleen maar van kunnen dromen. Kwamen in de eerste reeks restaurants aan bod uit het Verenigd Koningrijk, nu steekt van de oorsprong Schotse chef de grote plas over om aan de slag te gaan in de Verenigde Staten. Vanaf dinsdag 4 maart is bij RTL 4 elke dinsdagavond een aflevering te zien van de serie waarin topkok Ramsay tien noodlijdende Amerikaanse restaurants uit de penarie probeert te halen.

Gordon Ramsay schiet op geheel eigen wijze te hulp. Om de zaak weer op de rit te krijgen, legt Ramsay feilloos de pijnpunten bloot, fileert deze met zijn scherpe tong en tiert hij er lustig op los als zijn aangedragen oplossingen geen vruchtbare bodem vinden. Zijn reputatie staat immers op het spel en de tijd die hij heeft om het restaurant te helpen is beperkt.

In de eerste aflevering van Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! probeert Gordon het Italiaanse familierestaurant Peters uit de brand te helpen. Eigenaresse Tina en haar broer Peter, die als manager de eetgelegenheid runt, gaan als twee heethoofden stevig tegen elkaar tekeer. De keuken is een bende en de onderlinge verhoudingen zijn slecht. Gordon zorgt er voor dat de keuken wordt opgeknapt en het menu wordt aangepast. De vraag is echter of hij de warmbloedige familieleden op één lijn kan krijgen.

Uitzending: RTL 4, vanaf dinsdag 4 maart, elke dinsdag tussen
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvonne Bos, Interne & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035
- 6718938 of yvonne.bos@rtl.nl. Beeldmateriaal is verkrijgbaar via mediadocumentatie@rtl.nl