Opsporing Verzocht
Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.

Zaken dinsdag 4 maart

* Amsterdam: Overval woning
* Getuigenoproep: Doorrijden na aanrijding
* Utrecht: Poging overval
* Hilversum: Openlijke geweldpleging
* Oosterhout:Gewapende overval
* Rotterdam: Overval supermarkt
* Groningen: Gewapende overvallen
* Den Haag: Gestolen sieraden
* Soest: poging overval
* Resultaten uitzending 26 februari en eventueel opgeloste zaken

Amsterdam: Overval woning
Maandag 7 januari wordt een 71-jarige man in zijn eigen huis aan de Sophialaan in Amsterdam overvallen door twee daders. Ze nemen zes schilderijen mee.

Hilversum: Openlijke geweldpleging
In de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 december 2007 heeft er een openlijke geweldpleging plaatsgevonden bij het Centraal Station in Hilversum.

Oosterhout: Gewapende overval
In het Brabantse Oosterhout is zondag 6 januari, rond 07.05 uur, de golfclub Landgoed Bergvliet aan de Salesdreef overvallen.

Soest: poging overval
Donderdag 7 februari wordt de directeur van een recyclingbedrijf uit Soest door twee daders bij zijn huis overvallen. Ze slaan hem met een honkbalknuppel.

Getuigenoproep: Doorrijden na aanrijding met ernstig letsel
Op donderdag 28 februari, omstreeks 20.35 uur, wordt een 75-jarige mevrouw uit Zierikzee op de Parallelweg van de N59 aangereden. De vrouw raakt hierbij ernstig gewond.

Utrecht: Poging overval
Donderdag 6 december 2007, om 21.00 uur en vlak voor sluitingstijd, is in de Twijnstraat in Utrecht een slijterij overvallen.

Rotterdam: Overval supermarkt
In Rotterdam is op vrijdag 18 januari, omstreeks 07.00 uur, supermarkt Bas van der Heijden aan het Prinsenplein overvallen door 3 mannen.

Groningen: Gewapende overvallen
In november 2007 heeft vermoedelijk dezelfde dader twee gewapende overvallen gepleegd in de Oosterstraat in de stad Groningen.

Den Haag: Gestolen sieraden
Vrijdag 23 november 2007 werden 5 mannen op heterdaad betrapt bij een woninginbraak. De mannen bleken in heel Nederland actief te zijn.