Gemeente Baarn

Openbare aanbesteding herinrichting Vogelbuurt - Baarn

Aankondiging openbare aanbesteding: Door de gemeente Baarn wordt op woensdag 5 maart 2008 om 15:00 uur openbaar aanbesteed volgens ARW 2005: Besteknummer 5074302-01 betreffende Herinrichting Vogelbuurt fase 1 en fase 3, gemeente Baarn. De volledige tekst van deze aankondiging vindt u hieronder en kunt u downloaden onder aan de pagina (Adobe Reader vereist).

Openbare aanbesteding

Aanbesteder/opdrachtgever: Gemeente Baarn

Besteknummer 5074302-01 (RAW-systematiek)

Betreft: Herinrichting Vogelbuurt fase 1 en 3 te Baarn

Aanbesteding: Nationale aanbesteding volgens de openbare procedure overeenkomstig de ARW 2005.

Het werk omvat in hoofdzaak: Het treffen van de benodigde verkeersmaatregelen. Het opbreken van verhardingen. ca. 18.500 m². Het opbreken van kolken ca. 150 st. Het leveren en aanbrengen van kolken incl. leidingwerk ca. 180 st. Het uitvoeren van grondwerken t.b.v. cunetten en boomvakken ca. 2.000 m³. Het afvoeren en verwerken van vrijkomende grond (MVR grond) ca. 3.400 ton. Het leveren en aanbrengen van elementenverhardingen. ca. 18.500 m².

Uitvoeringstermijn: Het werk opleveren binnen 80 werkbare werkdagen na aanvang van de werkzaamheden.

Algemeen: Het bestek en tekeningen (inclusief een diskette of cd-rom van de RAW-besteksbeschrijving in standaard uitwisselingsformaat) is vanaf de datum van publicatie verkrijgbaar bij Copier Advies Utrecht b.v. tegen betaling van EUR 175,= inclusief BTW. Het bestek kan uitsluitend per fax worden besteld bij Copier Advies Utrecht b.v. (faxnr. 030- 2443130) na overmaking van EUR 175,= inclusief BTW op bankrekeningnr. 3670.27.836 van de Rabobank ten name van Copier Advies Utrecht b.v. te Utrecht onder vermelding van: "besteknr. 5074302-01" Na ontvangst van de overschrijving zal het bestek per post worden verzonden. Restitutie vindt niet plaats. In alle gevallen dient de koper van het bestek zijn naam van de onderneming, adres en postcode te vermelden.

Inlichtingen: Inlichtingen worden verstrekt door Copier Advies Utrecht b.v. Eventuele vragen betreffende bestek en tekeningen kunnen uitsluitend per fax of per e-mail worden ingediend bij: Copier Advies Utrecht b.v. t.a.v. de heer M. van Renswoude Fax: 030-2443130 marcovanrenswoude@copierutrecht.nl Vragen kunnen worden gesteld tot vrijdag 22 februari 16.00 uur. De nota van inlichtingen is vanaf 2 werkdagen na de gehouden inlichtingen te downloaden op WWW.BAARN.NL Afschrift van de nota van inlichtingen zal niet aan de bestekshouders worden toegezonden.

De belangrijkste geschiktheidseisen zijn:


1. De eisen waaraan een inschrijver in aanvulling op artikel 2.7.4 van de ARW 2005 moet voldoen zijn; a) de onderneming staat ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van koophandel, dan wel ingeschreven in een soortgelijk register in de Lidstaat van de Europese Unie van vestiging. b) de onderneming heeft geen achterstand in de betaling van sociale verzekeringspremies, premies werknemersverzekeringen en belastingen. c) in de laatste 3 jaren tenminste twee werken, aantoonbaar en naar tevredenheid van de opdrachtgever, hebben uitgevoerd en tijdig opgeleverd, verleend uitstel daarin inbegrepen. De aannemingssom of het gefactureerde totaalbedrag van bedoelde werk moet minimaal 75% van de huidige inschrijfsom zijn d) de inschrijver dient in het bezit te zijn van een geldig VCA** certificaat.


2. De gegevens, die door de inschrijver moeten worden overlegd om in aanmerking te kunnen komen voor de opdracht van het werk zijn: a) de volledig ingevulde verklaring, zoals gevoegd bij het bestek, omtrent het voldoen aan de inschrijvingsvereisten; b) de volledig ingevulde verklaring bestuurder omtrent rechtmatigheid inschrijving (Model K), zoals gevoegd bij dit bestek; c) een verklaring omtrent het betalingsgedrag, zoals deze wordt afgegeven door de ontvanger der belastingen en door de bedrijfsvereniging; d) een bankverklaring waaruit de financiële draagkracht van de onderneming blijkt; e) een bewijs van inschrijving van de onderneming in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel, met de actuele gegevens, niet ouder dan 6 maanden, dan wel een bewijs van inschrijving van de onderneming in een soortgelijk register in de Lidstaat van de Europese Unie van vestiging. f) een opgave van de door de inschrijver eventueel in te schakelen onderaannemers.


3. De bescheiden, die de in sub 2a en 2b bedoelde gegevens bevatten, moeten worden overgelegd bij inschrijving. De overige in sub 2 bedoelde gegevens moeten worden overlegd binnen 7 dagen na het daartoe gedane verzoek door of namens de opdrachtgever.

Gunningscriterium: Het gunningscriterium, als bedoeld in artikel 2.15 van het ARW 2005 is het criterium van de laagste prijs.

Aanbesteding: De aanbesteding wordt gehouden op woensdag 5 maart 2008 om 15:00 uur in het gemeentehuis te Baarn, Stationsweg 18.


* advertentie Openbare aanbesteding Vogelbuurt.pdf (57.19 KB)