Gemeente Doetinchem

'Met nieuwe ogen' 5 maart in Doetinchem

Ad Goos is kunstenaar en schrijver van het verhalen en gedichtenboekje 'Met nieuwe ogen'. Ad Goos is werkzaam als ortoagoog in de zorgsector in Antwerpen. Met nieuwe ogen gaat over nieuw leven en een zoektocht van de mens naar erkenning, begrip, status, houvast, geluk en toekomst. En ook over herkenning voor chronisch zieken, gehandicapten en mantelzorgers.

Ad Goos, schrijver en kunstenaar Door gebruik te maken vanuit het leven gegrepen verhalen in een zeer menswaardige mix van ernst en veel humor vertelt deze kunstenaar wat hij meemaakt met de mensen met wie hij leeft en wat zij hebben te vertellen hebben over hun leven.

Uitnodiging
Alle chronisch zieken en gehandicapten met een hulpzorgvraag en hun mantelzorgers, die gebruik maken van de diensten voortkomende uit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) worden voor deze bijzondere ontmoetingsavond uitgenodigd. De toegang is gratis bij voorinschrijving.

Waar?
De locatie is het METZO-College. De ontvangst is om 16,45 uur en afsluiting omstreeks 21.15 uur. U kunt zich aanmelden bij PCZ , op werkdagen tel. 06-100 777 98 of per e-mail aan info@pczdoetinchem.nl. U ontvangt na aanmelding een uitvoerig programma met uw op naam gestelde entreekaarten. Uitvoerige informatie kunt u ook vinden op de openingspagina van de site www.pczdoetinchem.nl