RTL Group

Gordon zet winters op z'n kop in nieuwe reeks 'Gillend Naar Huis' bij RTL 4

Het is normaal gesproken al een hele opgave voor Gordon om het in warme oorden naar zijn zin te hebben. Dat wordt alleen maar lastiger in de nieuwe reeks van Gillend Naar Huis wanneer de glamourkoning niet alleen tropische, maar ook besneeuwde oorden moet trotseren. In deze wintereditie, vanaf woensdag 5 maart te zien bij RTL 4, beleeft de gelegenheidstoerist de meest uiteenlopende vormen van vakantiegeluk in ondermeer Oostenrijk, Zuid-Afrika, Lapland, Curaçao en IJsland.

In de eerste aflevering wordt Gordon door de familie Herman uitgenodigd voor een dagje gezellig skiën met de hele familie en een typische Hollandse spelletjesavond in Oostenrijk. Samen met oma Anke ontdekt Gordon dat er naast skiën nog andere manieren bestaan om van een berg naar beneden te komen. Ook brengt Gordon een bezoekje aan het altijd zonnige Curaçao. Hier treft hij Anne-Marie en Elly uit Den Haag: beide vijftig plus, hun leven lang gezorgd voor man en kinderen en nu op zoek naar avontuur. Anne-Marie en Elly houden van zon, zee, strand, dansen enAntilliaanse mannen. Dat klinkt de diva als muziek in de oren; hij duikt met hun het water en het nachtleven in. Tenslotte brengt Gordon een bezoek aan zijn favoriete vakantiestek: Zuid-Afrika. Vier maanden hebben de studenten Dian, Suzan, Daphne en Nieke stage gelopen in Kaapstad op een basisschool in een township. Gordon zoekt de meiden op tijdens hun laatste stagedag, waar ze geëmotioneerd afscheid nemen van hun kinderen. Als troost heeft hij nog een verrassing voor ze in petto: hij neemt ze mee op safari.

Uitzending: vanaf 5 maart elke woensdag tussen 20.30 en 21.30 uur bij RTL 4.

Website: www.rtl.nl/gillendnaarhuis

---

Noot aan de redactie: nieuw fotomateriaal van Gordon is op te vragen bij RTL Nederland Mediadocumentatie, tel: 035 - 6718 553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Kim van Adelberg, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 711 3942 of kim.van.adelberg@rtl.nl