Protestantse Kerk in Nederland


Toerustingsavonden Michacursus

wo 5 maart 2008 - wo 19 maart 2008
Voor toekomstige cursusleiders van een Michacursus worden regelmatig regionale toerustingsavonden gehouden. Deze toerustingsavonden zijn ook geschikt voor diaconieën en kerken die zich willen oriënteren op de Michacursus.

Er wordt informatie verstrekt over de inhoud en de opzet van de Michacursus en toerusting gegeven in het begeleiden van deze cursus. In maart zijn er toerustingsavonden georganiseerd op 5 maart in Assen, 13 maart in Delft en 19 maart in Veenendaal. De toerustingbijeenkomsten beginnen op woensdag- of donderdagavond om 18.00 uur met een (biologisch verantwoorde) maaltijd. Opgave voor een toerustingsavond kan via de website
www.michacursus.nl. Deelnemers betalen EUR 20, inclusief een maaltijd. Het cursusmateriaal dient apart besteld te worden via deze website. Als gemeenten of diaconieën zich committeren aan de Michacursus kan een all-in prijs worden vastgesteld voor het cursusmateriaal voor de hele gemeente. De toerusting aan de diaconie of andere kerkelijke leiders wordt dan plaatselijk verzorgd.