Gemeente Gilze en Rijen

Gemeente doet onderzoek naar tevredenheid cliënten Wmo

Wat vinden mensen van de ondersteuning die ze in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) van de gemeente Gilze en Rijen krijgen? In maart aanstaande voeren we een onderzoek uit.

De gemeente biedt ondersteuning aan mensen met lichamelijke beperkingen. Deze ondersteuning verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld een scootmobiel of rolstoel nodig om zich te kunnen verplaatsen. Anderen hebben hulp nodig om het huishouden te runnen. De gemeente levert deze ondersteuning in het kader van de Wmo.

Als gemeente vinden we het belangrijk om te weten wat mensen van de ondersteuning vinden. Daarom voeren we dit onderzoek uit. Door middel van een korte schriftelijke vragenlijst stellen we vragen over verschillende aspecten van de ondersteuning. De enquête versturen we in maart 2008 aan ongeveer vijfhonderd willekeurig gekozen cliënten in de gemeente.

SGBO, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau, voert het onderzoek voor ons uit. Naar verwachting kunnen we in juni 2008 de uitkomsten van het onderzoek bekend maken.

Wij hopen dat u, als u een vragenlijst ontvangt, de tijd zult nemen deze in te vullen en in te sturen. De gemeente heeft immers de mening van de cliënten nodig om de dienstverlening zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften.

Waar kunt u met uw vragen terecht?

Heeft u vragen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Gilze en Rijen. De gemeentebalie is op iedere werkdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur en op donderdag van 08.30 uur tot 19.00 uur geopend. Ook kunt u telefonisch contact met een van onze zorgconsulenten opnemen:

May van Hellemond 0161-290341

Angelique Kleijsen 0161-290258

Wendy Schellekens 0161-290149

Liesbeth van Hees 0161-290221.