Gemeente Waterland


AANBESTEDING TOEKOMSTIGE ONTWIKKELING OBS DE GOUWZEE TE MONNICKENDAM Gemeente Waterland houdt een Europese aanbesteding om een marktpartij te selecteren voor de ontwikkeling van OBS De Gouwzee aan de Bernhardlaan te Monnickendam.

Op 22 februari 2008 hebben wij een aankondiging van deze opdracht geplaatst op www.aanbestedingskalender.nl. Middels een voorselectie werden maximaal vijf partijen, die graag de school met appartementen willen ontwikkelen, uitgenodigd om in te schrijven voor deze opdracht. Deze partijen dienen in ieder geval veel ervaring te hebben met het bouwen en ontwerpen van basisscholen en appartementen. Het is de bedoeling om in april 2008 de vijf geselecteerde partijen uit te nodigen om een plan (schetsontwerp) bij ons in te dienen op basis van onze randvoorwaarden.

De gemeente Waterland nodigt organisaties uit zich aan te melden voor de selectiefase van deze niet-openbare aanbesteding. De volledige aankondiging van deze opdracht kunt u lezen op
www.aanbestedingskalender.nl. De aanvragen tot deelname dienen uiterlijk 31 maart 2008 om 12.00 uur bij de gemeente Waterland te zijn ingediend.