Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom, 5 maart 2008

BERGEN OP ZOOM, 5 maart 2008

Man overreden door tractor tijdens werkzaamheden

OSSENDRECHT: Een noodlottig ongeval heeft woensdagmiddag het leven gekost aan een 51-jarige inwoner van Ossendrecht. De man was aan het werk op zijn akker en heeft vermoedelijk werkzaamheden verricht aan zijn tractor. Door nog onbekende oorzaak is de tractor gaan rijden waardoor de man klem kwam te zitten onder het wiel. Een familielid tevens op de akker aanwezig was vond de man en heeft de hulpdiensten in kennis gesteld. De traumahelipkopter en de GGD hebben nog levensreddende handelingen verricht maar de man overleed korte tijd later aan zijn verwondingen. De arbeidsinspectie alsmede de technische recherche hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Politie betrapt fietsendieven op heterdaad

ROOSENDAAL: Een 24-jarige man uit Roosendaal had dinsdagmiddag pech toen hij probeerde een fiets mee te nemen vanaf het Stationsplein. De man werd betrapt door twee surveillerende politieagenten en kon direct in zijn kraag worden gevat.
De man is inverzekering gesteld. Na verhoor en nader onderzoek kon hij woensdagmiddag worden heengezonden.

Aanhoudingen na coffeeshopcontrole

BERGEN OP ZOOM: Drie aanhoudingen heeft de politie dinsdagmiddag verricht na een bezoek aan een coffeeshop aan het Korenbeursplein. Tijdens de controle werd 40 gram hennep en 41 gram hasj aangetroffen. De drugs is inbeslaggenomen. De twee 30-jarige verdachten afkomstig uit België zijn na verhoor en betaling van een schikking van 250 Euro heengezonden. De drugshandelaar, een 41-jarige inwoner van Utrecht, is na aanhouding heengezonden. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Dronken man veroorzaakt aanrijding

ROOSENDAAL: Een dronken bestuurder heeft dinsdagavond een aanrijding veroorzaakt op de Rijksweg A17 nabij Roosendaal. De 43-jarige bestuurder uit Roosendaal verloor de macht over het stuur en botste tegen de vangrail. De man raakte niet gewond maar was wel danig onder invloed dat hij is aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar blies de man 685 ug/l. Zijn rijbewijs is direct ingevorderd. De officier van justitie beslist of de man zijn rijbewijs terug krijgt en wanneer dit gaat gebeuren. Tegen de verdachte zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Auteur: Nicolette Bovenhorst